Ivanin dečko objavio fotku iz teretane uz poruku za ljude koji kažu da ne žele da izgledaju kao oni

Citirao je legendarnog Arnolda Švarcenegera

  • 10
Ivana Španović, Marko Vuleta Foto: Instagram.com/ivanaspanovic

Najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Španović očigledno prija karantin, jer je sve vreme sa svojim dečkom Markom Vuletom. Sve vreme tokom trajanja epidemije, oni zajedno objavljuju fotografije i snimke gde se vidi koliko su zaljubljeni i koliko im prija što zajedno provode vreme.

I Ivana i Marko vole da provode vreme u teretani, a olakšavajuća okolnost u ovom slučaju jeste da imaju svoju kućnu teretanu tako da nesmetano mogu da treniraju sve vreme tokom trajanja epidemije.

S vremena na vreme, Ivana i njen dečko, sa kojim je u vezi od kraja 2019. godine, objave fotografije na kojima razmenjuju nežnosti u teretani.

Očigledno da ima i onih koji ne gledaju sa simpatijama na to, sudeći po poruci koju je Vuleta ostavio uz poslednju fotografiju na kojoj se ljubi sa Ivanom. Očigledno je to vezano za njihove mišiće i snažno telo.

Vuleta je odgovorio citiranjem legendarnog glumca i bodibildera kao i nekadašnjeg guvernera Kalifornije, Arnolda Švarcenegera.

- Za ljude koji nam govore "nikad ne želimo da izgledamo kao vi", Arnold je imao jednostavan odgovor "ne brinite se, nikada i nećete" - poručio je Vuleta.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
For the people who said to us "we never want to look like you" , Arnold have simple answer to that "don't worry, you never will" 😁😍 . #fitcouplegoals #fitcouple #couplegoals #abs #pullup #gymtimeОбјава коју дели Marko Vuleta (@marko_fitt) дана

Pogledajte i neke od seksi fotografija Ivane Španović:

Video: Vodič Ivane Španović za vežbe iz karantina: Evo kako da budete zategnuti kao ona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa2701

    14. april 2020 | 18:25

    Uvek će biti samo Ivanin dečko

  • Miki rubiroza

    14. april 2020 | 17:42

    Decku su ocigledno steroidi uticali na to da ima kompleks vise vrednosti....

  • Jelena

    14. april 2020 | 17:15

    On misli da mu svi zavide a niko ga i ne primećuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA