≫ 

Žena srpskog fudbalera seksi fotkama dominira u karantinu: Ovo je najvreliji balkon u celoj Italiji

Osim Italijana, i mediji u Španiji pišu o srpskoj manekenki

  • 6
Jovana Djordjevic Printskrin: Instagram/callmelolita

Za Jovanu Đorđević, suprugu bivšeg napadača Crvene zvezda Filipa, znamo da je jedna od najatraktivnijih žena srpskih fudbalera, a verujemo da su to, tokom ove izolacije zbog pandemije, doznale i njene komšije!

Naime, zbog atraktivnih fotografija koje nastaju na tom mestu, Jovanin balkon je definitivno postao "najvreliji balkon u Italiji."

Možda je Jovana i zbog toga bila "na meti komšija" koji su mislili da je ona "zaslužna" za glasan seks koji se čuje u zgradi.

Podsetimo na njenu nedavnu izjavu:

- Stan do nas, komšija koji dolazi sa vremena na vreme sa svojom kres varijantom koja je toliko glasna da cela zgrada odzvanja tokom njihovog seksa. Inače, stanari u zgradi su uglavnom stariji ljudi i imam neki utisak da misle da smo to mi, pošto su počeli veoma čudno da me gledaju u poslednje vreme.

- Tačnije, jedna baba mi je pre neki dan očitala bukvicu, jer sam sišla po paket od kurira i zaboravila da ponesem ključ, pa sam morala da zvonim svima da mi bilo ko otvori (suprug je bio u nabavci), a ranije je uvek bila veoma ljubazna.

U nastavku pogledajte i zašto je Jovanin balkon najvreliji u Italiji:

Video: Ovakva guza u karantinu: Ruska plivačica u bikiniju održava formu tokom izolacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA