≫ 

Kad sam je video sa ćelavom macom, poludeo sam: Totija je sitnica umalo koštala braka sa "bombom"

Nekad i sitnice mogu da odvedu u provaliju

  • 9
Foto: Instagram / Ilaryblasi

Legenda Rome Frančesko Toti otkrio je kako je jedna mačka ugrozila njegov brak sa voditeljkom Ilari Blazi.

Njih dvoje su u braku od 2005. godine, zajedno imaju troje dece, a iza sebe jedno veliko iskušenje jer Toti nije mogao da podnese mačke, a Ilari je u dom donela neželjenog ljubimca.

- Bio sam besan na nju, došla je kući sa ćelavom macom i nazvala ju je Dona Paola. Proključao sam. Noću je tražila da spava na krevetu kod naših nogu i veoma je osećajna, ali je umalo izazvala naš razlaz - priznaje Toti u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem.

Njegova supruga je na kraju dobila ono što je htela, a većih posledica srećom nije bilo.

- Ilari je htela tu mačku po svaku cenu, a ja sam bio kategorično protiv. Jednog dana ju je samo donela kući jer na kraju krajeva, ona svakako donosi odluke u porodici. Danima nismo pričali, ali na kraju sam se zaljubio u mačku - priznaje Toti.

Da podsetimo, Princ Rima se penzionisao pre tri godine posle cele karijere provedene u Romi. Sa njom je osvojio Skudeto 2001. godine, a kruna reprezentativne karijere mu je bilo osvajanje Svetskog prvenstva 2006. u Nemačkoj.

Video: Majstor ostaje majstor: Frančesko Toti postao i golman

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA