≫ 

Soba za fudbal, predsednički apartman i žene: Ovo je Ronaldinjov kućni pritvor

Brazilac i njegov brat su jedini gosti hotela jer je pandemija korona virusom, pa imaju sve na raspolaganju

  • 0
Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP

Legendarni Ronaldinjo je pre deset dana pušten iz paragvajskog zatvora u Asunsionu, pa je prebačen u kućni pritvor.

Slavni bivši as i njegov brat Roberto Assis platili su kauciju od 1,6 miliona dolara i sada će odbranu pripremati iz kućnog pritvora.

Podsetimo, Ronaldinjo je uhapšen 5. marta nakon što je u Paragvaj ušao s lažnim pasošem, a u zatvoru je proveo 32 dana. Do suđenja će biti u kućnom pritvoru u hotelu u Asunsionu.

Ronaldinjo Foto: AP/Tanjug

S obzirom na pandemiju korona virusa, Ronaldinjo i Roberto su jedini gosti luksuznog hotela i mogu maksimalno uživati u svemu što najbolji hotel u zemlji pruža. Ronaldinjo tako spava u predsedničkom apartmanu, čak ima jednu sobu za fudbal.

- Nije izgubio smisao za humor. U svaki naš razgovor ubaci malo humora i ne skida osmeh s lica - rekao je menadžer hotela pa dodao:

- Tražio je loptu da može da vežba i zabavlja se, a s obzirom na to da hotel nema malo fudbalsko igralište, preuredili smo mu jedan apartman u kojem može igrati sa svojim bratom.

Ronaldinjo je u Paragvaj išao zbog promocije svoje knjige "Genije života" te kako bi učestvovao u jednom humanitarnom događaju.

Ronaldinjo Foto: AP/Tanjug

U zatvoru je stigao odigrati fudbalsku  utakmicu sa zatvorenicima koje je oduševio - dao je sve golove i osvojio pečeno prase.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA