≫ 

Kako je Ikardijeva supruga, posle seksa sa Maradonom i onog snimka, postala najseksi žena u fudbalu

Nekad je bila "ružno pače", danas je jedna od najpoželjnijih lepotica

  • 7
Vanda Ikardi Printskrin: Youtube/América TV

Slučajno ili ne, ali poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama su se pojavile fotografije Vande Ikardi iz mladosti!

Fotografije na kojima se jasno vidi da je supruga Maura Ikardija, koja je trenutno seks bomba i koja uživa u luksuzu, bila ružno pače.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Paparazzi (@revista_paparazzi) on

U međuvremenu je postala i Maurov fudbalski agent, a jedna je od članica sportske emisije koja se emituje u Italiji.

Ipak, pre nekih 14, 15 godina, Vandu su nazivali "starleta u usponu". Pogotovo što je svojevremeno "uhvaćena" kako ulazi u hotel u kom je bio i Dijego Armando Maradona.

A pre dve godine Mirta Legrand, poznata argentinska glumica i TV voditeljka, ispričala je u javnosti da je Vanda imala seks sa "El Pibeom" posle čega je krenuo njen uspon.

- Ručala sam u jednom hotelu u Mar del Plati i kada sam krenula da izađem napolje prišla mi je Vanda sa pitanjem: ''Zašto me ne zoveš u svoju emisiju?'' Odgovorila sam: ''Jesi li ti ona što si imala seks sa Maradonom? Niste mi dali celu noć da spavam'' - rekla je Mirta i nastavila da objašnjava:

- Bila sam u predsedničkom apartmanu, oni odmah pored mene. Toliku su buku pravili da nije moglo da se spava. Čak su i nameštaj pomerali, ne znam zašto.

Vanda je nedugo posle toga demantovala Mitrine reči, ali ostao je video snimak sa kamera na kom se vidi kako Ikardijeva sadašnjia supruga nosi Maradonine gaće.

Vanda se potom udala za Maksija Lopeza, a verujemo da svi znate priču kako ga je varala sa Ikardijem, potom i pobegla sadašnjem napadaču Intera (na pozajmici u PSŽ-u) u zagrljaj.

U nastavku pogledajte zašto Vandu sada smatraju za jednu od najseksi žena u svetu fudbala:

Video: Pojavio se video gole Vande u krevetu

Video: Vrela Vanda Ikardi uradila tetovaže na najintimnijim delovima tela i sve je snimala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA