≫ 

Kon odgovorio Đokoviću zbog stava o vakcini: Tu više nema pomoći! Majstore, izbegavaj tu temu...

Epidemiolog Predrag Kon reagovao je na stavove najboljeg tenisera sveta

Predrag Kon, Novak Đoković Foto: Tanjug/Vlada RS/Slobodan Miljević, Nikola Tomić

Jedan od članova Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Srbiji, epidemiolog Predrag Kon, reagovao je na izjavu Novaka Đokovića o tome kako je on protivnik vakcinisanja kao metoda lečenja.

Đoković je u nedelju, tokom razgovora uživo na Fejsbuku poručio da ne želi da ga neko primora na vakcinisanje da bi mogao da putuje na turnire, a njegove izjave izazvale su buru i u svetskim medijima, ali i kod epidemiologa u Srbiji.

Predrag Kon je na to reagovao statusom na Fejsbuku.

- Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj - objavio je Kon.

Predrag Kon Status Predraga Kona povodom stavova Novaka Đokovića o vakcinisanju; Printscreen.com/Predrag Kon

Pogledajte 10 saveta Novaka Đokovića za borbu protiv korona virusa:

Video: Novak i Jelena Đoković donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objektivan

    20. april 2020 | 18:13

    Da se dr.Kon nije kompromitovao jos 2009.mozda bi mu sad neko i verovao,nadamo se da ce jednog dana odgovoriti sta se desilo te 2009. sa uvezenim vakcinama koje niko nije hteo i koje su kasnije unistene. I kako to da je tad najavljivao epidemiju koja ce zahvatiti 2.5 miliona srba,a sad je omasio na pocetku ove epidemije. Da li je dr. Kon uopste strucan,to je pitanje?

  • Betmenova lepsa polovina

    20. april 2020 | 18:44

    Ja ovde vidim veci problem od vakcinacije... ovde su po meni ugrozena prava na izbor, misljenje, sloboda govora... kako rekose u onom filmu " nije nama Milosevic kriv, mi smo krivi... mi smo g...a " , a sada smo i kukavice... sedimo , cutimo i trpimo... Kon je po meni jedan obicni fejsbuk influenser... odakle mu vremena , od tolikog posla i spasavanja zivota, da non stop piskara po fejsu?

  • aaaaaa

    20. april 2020 | 20:46

    Ja mislim da Djokovic ne mora da zavrsi medicinski fakultet da bi ostavio post na fejsbuk, on moze da se izrazi kako zeli, pa sigurno je i kon imao primedbe ponekad na djokoviceve meceve pa mu nole nije to zamjerio, Kon se upeco i ovim gestom nam je jos jednom dokazao za koga radi, sigurno ne radi za svoje gradjane i za Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA