Svi dvojnici Novaka Đokovića od Holivuda do Borče: Koji najviše liči na najboljeg tenisera sveta?

Najbolji teniser sveta širom planete ima dvojnike koji neodoljivo podsećaju na njega

  • 5
Novak Djokovic, Novakovi dvojnici Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/AP/Twitter.com/MiamiOpen/Guliver/Joe Maher/Getty Images

Mnoge poznate ličnosti imaju dublere ili ljude koji neverovatno liče na njih. Najveći holivudski glumci po pravilu imaju dublere koji su "pljunuti oni", koji snimaju opasne scene u kojima je veliki rizik od povreda.

I mnogi sportisti takođe imaju širom sveta ljude koji liče na njih, tako imamo nekoliko kopija Ronalda ili Mesija, Ibrahimovića i tako dalje.

Ipak, nama najzanimljiviji svakako su dvojnici najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Jedan od najpoznatijih živi u Borči, i stekao je slavu samo zbog toga što neverovatno liči na najboljeg tenisera sveta.

U pitanju je Nenad Čokovan iz Borče. Pored njega, svojevremeno je u Srbiji na Drinskoj regati novinar Telegrafa snimio nepoznatog momka koji je preslikani Novak Đoković, a na sve to nosio je i kačket ATP.

Dvojnici su se pojavljivali i u Bosni, pa je tako novinarka Katarina Petrović svojevremeno na Jahorini slikala čoveka koji takođe mnogo liči na Đokovića, doduše, na nešto stariju verziju.

Đokovićevi dubleri pojavili su se i u Americi. Tako je svojevremeno turnir u Majamiju 2017. godine slikao momka u opremi Đokovića, koji takođe liči na najboljeg tenisera sveta.

Njegova pojava čak je izazvala i mali internet rat Đokovićevih dvojnika, pa je tada Novakov dvojnik iz Borče u medijima pričao da zapravo dvojnik iz Majamija ni malo ne liči na Đokovića i da je on jedini pravi dvojnik Novaka Đokovića.

Poslednji u nizu dvojnika Novaka Đokovića takođe dolazi iz Amerike, a jedino je on poznata ličnost. U pitanju je holivudski reditelj Majkl Engler.

Pogeldajte u galeriji i sve dvojnike Novaka Đokovića i uporedite ko najviše liči na najboljeg tenisera sveta.

Video: Pogledajte šta je Đoković rekao o vakcini protiv korona virusa zbog čega se našao na udaru svetskih medija i lekara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA