≫ 

Novi vrući snimak Ronaldove devojke iz teretane: Georgina vežbala svoje najvažnije adute

Kristijanova partnerka ponovo pokazala atribute koji su je proslavili

  • 3

Kristijano Ronaldo i njegova devojka Georgina Rodrigez nastavljaju svakodnevne treninge u izolaciji na Madeiri (koju su prekršili nekoliko puta), a lepša polovina slavnog Portugalca ne prestaje da oduševljava fanove atraktivnim snimcima.

Njen Instagram profil se ponovo usijao posle novog videa u kome se vidi kako trenira.

Naravno, atraktivna zadnjica je i ovog puta u prvom planu, a vidi se da Špankinja vodi računa o delovima tela koji su sigurno bitni i njenom dečku.

Potom je Georgina malo i pozirala i pokazala fanovima i utegnute bujne grudi, a zanimljiv detalj je da se u pozadini ovog screenshota vidi dete koje s pažnjom prati kako se Ronaldova devojka predstavlja.

Georgina Rodrigez Foto: Instagram/georginagio

Ko zna, možda se Georgina odlučila na ovaj set vrelih snimaka i iz razloga što je pre nekoliko dana izgubila primat na Instagramu od španske glumice Ester Espozito (20) koja ju je prešišala za 2 miliona pratilaca.

Što se tiče Kristijana Ronalda, on je takođe bio vredan u kućnoj teretani, a očekuje se da se vrlo brzo Portugalac zaputi ka Italiji gde bi uskoro trebalo da startuju pripreme Juventusa za nastavak sezone prekinute usled epidemije korona vrusa.

Video: Guza u prvom planu: Georgina i Ronaldo se snimali tokom treninga, a oči lete samo na njegovu dragu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA