≫ 

Imali smo seks u svlačionici, teretani i na centru terena: Elektra evocirala uspomene na Rodmana

Kaže da su bili kao deca u prodavnici slatkiša

  • 5
Karmen Elektra Karmen Elektra; Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Niko pouzdano ne zna sa koliko je žena bio Denis Rodman. Ne zna im se broj, uostalom zato ga i prati reputacija nestašnog momka NBA lige, a poslednjih dana od svih njegovih pratilja najaktuelnija je njegova bivša supruga Karmen Elektra.

Američka glumica isplivala je u prvi plan tokom emitovanja "Poslednjeg plesa", dokumantarne serije o Majklu Džordanu i Bulsima kada se pojavila i priča o njenom i Denisovom "odmoru u Las Vegasu" i to usred sezone. Elektra je iskoristila talas popularnosti da da intervju za Los Anđeles Tajms u kome je evocirala uspomene na dane provedene s Rodmanom.

- Jednom je dobio slobodan dan i rekao mi da će me iznanaditi. Stavio mi je povez preko očiju i smestio me na motor, a kada sam skinula povez bili smo u trening centru Bulsa. Bilo je ludo, ponašali smo se kao klinci u prodavnici slatkiša. Imali smo seks na svakom delu trening centra. U svlačionici, teretani, na terenu - ispričala je Elektra.

Glumica koja se proslavila u seriji "Čuvari plaže", pokušala je da dočara Rodmanov karakter.

- Bilo je stalno tih trenutaka u kojima su se svi pitali gde je Denis Rodman? Saigrači su mislili da je pobegao i nisu mogli da ga nađu. Bilo je situacija da smo lutali po barovima i tražili ga, a on je samo bežao od svih. Ništa nismo mogli - istakla je Karmen.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Elektra je priznala da nije bila ljubitelj sporta u vreme kad je upoznala Rodmana, ali da je kasnije bila oduševljena i da nikad neće zaboraviti šampionsko slavlje iz Solt Lejk Sitija posle šestog prstena Bulsa.

- Denis mi je dao svoj dres i odvukao me u svlačionicu. Odjednom sam bila tu, sa svim momcima, dok je Majkl Džordan otarao bocu šampanjca. Kosa i odeća su mi bili mokri. Bila je čast što su mi dozvolili da podelim sa njima taj značajan trenutak - ispričala je Karmen Elektra.

Video: Dino Rađa: Denis Rodman me je najviše iznenadio u NBA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    28. april 2020 | 11:47

    Velika stvar gde je imala sex! Mozda je to zamisljala? Ja sam zamisljao sex sa komsinicom na grani od tresnje ali grana je bila suva tako ostslo samo na zamusljanju!

  • Boban

    28. april 2020 | 10:17

    Blago tebi, čime se ti hvališ...

  • AcoGM

    28. april 2020 | 10:58

    Majkl Dzordan , mokra kosa ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA