≫ 

Bivši rumunski reprezentativac uhvaćen u švaleraciji, snimio ga suprug ljubavnice!

Ćiprijan Marika uhvaćen "na delu"

  • 0
ciprian marica Printskrin: Youtube/ZiarDeCluj

Bivši reprezentativac Rumunije Ćiprijan Marika (34) suočava se sa vrlo neprijatnom epizodom u životu pošto se saznalo da ima ljubavnicu, a njihov susret dokumentovao je niko drugi do suprug pomenute žene.

Snimak je nastao u avgustu prošle godine u jednom hotelu u Klužu, a nedavno se pojavio i u rumunskim medijima.

Suprug pomenute žene Florin Muntean je očito znao za lokaciju na kojoj su se videli ovo dvoje, pa je uredno ušao u hotel, popeo se do sobe 509 i pokucao na vrata, sa kamerom koje je sve vreme bila uključena.

Naišao je na, manje-više, očekivan prizor: polugolog Mariku obmotanog peškirom oko pojasa. Bivši fudbaler Štutgarta je mirno pokušao da izgladi situaciju, da utiče na neželjenog gosta da se udalji, ali uzalud su bili njegove reči - suprug nije odlazio dok nije ovekovečio i svoju ženu.

Ana, kako joj je ime, je konačno izašla, u brzini je zaboravila da blokira vrata da se ne zaključaju, pa je bila primorana da ostane na hodniku i ćutke sluša pridike supruga.

Marika se u tom trenutku udaljio i pustio supružnike da reše novonastalu situaciju.

Inače, i Ćiprijan Marika je u braku, sa suprugom Joanom ima dvoje dece, i nije poznato da li je uspeo da izgladi ovu neprijatnost sa lepšom polovinom.

Video: Drska pljačka seksi bivše ljubavnice fudbalera usred bela dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA