≫ 

Bivša NFL zvezda uhapšena zbog seksa sa maloletnicom

Veliki problem za nekadašnjeg lajnbekera Džeksonvila

  • 5
Telvin Smit Foto: Printscreen: You Tube/NFL

Nekadašnji lajnbeker Džeksonvil Jaguarsa Telvin Smit (29) uhapšen je zbog seksualnih odnosa sa maloletnicom, javljaju američki mediji.

Amerikanac se u sredu našao u Okružnom zatvoru Duval na Floridi, odakle je pušten posle pet časova, a nakon što je za njega položena kaucija od 50.000 dolara (nešto više od 45.000 evra). Suđenje mu još nije zakazano.

Lokalna policija još nije objavila zvanični izveštaj Ipak, prema zakonima Floride koji su navedeni u zatvorskoj otpremnici, radi se o drugorazrednom prekršaju po kome je osobama starijim od 24 godine zabranjeno da imaju seksualni odnos sa osobama od 16 ili 17 godina.

Iz Džeksonvila su potvrdili da je Smit uhapšen, ali nisu želeli da komantrrišu ništa dok traje istraga.

ESPN je, citirajući anonimne izvore, objavio da je Telvin Smit imao nekoliko puta seks sa 17-godišnjom devojkom, kako su svom domu, tako i u vozilu tokom avgusta i septembra prošle godine. Prema istim navodima, žrtva je posle prvog odnosa sa Smitom odmah ispričala sve prijateljiu i članu porodice, a inspektori su u Smitovim kolima pronašli dokaze koji ga povezuju sa žrtvom.

Šerifi iz Džeksonvila bili su u Smitovom domu 27. novembra, ali ga tada nisu uhapsili.

Telvin Smit se povukao iz NFL-a u aprilu prošle godine "kako bi sredio glavu", a nakon što je postao jedan od tek 13 igrača sa 100 i više obaranja u svojih prvih pet sezona među profesionalcima.

U oktobru 2017. je potpisao unosan ugovor od 45 miliona dolara u kojem mu je 20 miliona zagarantovano. Prošle godine se nagodio s klubom da im oslobodi jedan deo ugovora za "seleri kep" pa će iako ne igra ove godine primiti blizu 10 miliona dolara.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • objasnite

    30. april 2020 | 17:21

    Znaci devojka od 17 godina ne sme da ima seksualne odnose? Moraju da sacekaju da napune 18 godina da bi izgubile nevinost, je li tako?

  • fudbalski ne strucnjak

    30. april 2020 | 18:00

    ako je on zvezda nfl-a onda sam ja samuraj

  • ISTINA

    1. maj 2020 | 09:46

    Kako da ne, dobrovoljno pristala na seks i sad je ona zrtva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA