≫ 

Novak je pre Jelene bio u vezi s odbojkašicom: Majka Dijana otkrila informaciju koju niko nije znao

Đoković nije imao buran momački život, a o tome je njegova majka iskreno pričala

  • 6

Majka najboljeg tenisera sveta, Dijana Đoković, otvoreno je pričala o mnogim temama vezanim za Novaka Đokovića u emisiji koja je emotivana na Arena sport televiziji u serijalu "Majke šampioni".

Ona je bez ustručavanja pričala o tome kako je zbog pretnje albanskih terorista policija čuvala Novaka tokom jednog turnira, kako je otac Srđan plaćao zelenaške kamate da bi mogao da prati Noletov razvoj, kakav je bio novakov momački život i s kim se zabavljao pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Jelenu.

Dijana je iskreno rekla da Novak nije imao mnogo vremena za zabavljanje zbog profesionalnih obaveza, a pre Jelene upoznala je samo jednu Novakovu devojku.

- On kao mladić koji se bavi ovim poslom nije imao vremena za zabavljanje. Više je na putu nego kući. Upoznala sam mu devojku, mislim da je bila odbojkašica iz Kraljeva. Kasije smo upoznali Jelenu i to je to. Mislio sam da će to biti isto, klinac, imaš 18 godina, ni na kraj pameti mi nije bilo da će da se ženi.

- Ali pobio je to moje mišljenje i na kraju se oženio Jelenom. Nije on imao mnogo devojaka, bar da ja znam. Od kada se oženio ne mešam se u njihovu "čorbu", on je taj koji odlučuje. Oko ishrane se ne slažem sa njima, ali on uvek uradi kako smatra da treba - rekla je Dijana Đoković.

Video: Majke šampiona u suzama: Dijana Đoković opisala najteže momente u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeste vrlo

    5. maj 2020 | 11:53

    Bitno je, sve, ama baš sve, kad je u pitanju nas svijetli obraz Novak Djokovic. Verovatno mnogo njih prati Zladrugu pa im je svaka vijest o tim urlacima i.... Važnija.

  • Logika

    5. maj 2020 | 12:34

    Ma njegova Jelena je bar vezana za njega i izrodila mu decu i kad priča, ima kulturu, a ne ko ova moja što oči vadi kad uđe u sobu kod starci, nas.

  • Cc

    5. maj 2020 | 11:40

    Jako bitna informacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA