≫ 

Žena mu hapšena zbog pokušaja ubistva, on sedeo kući i pio pivo: Muke legendarnog engleskog napadača

Hoće li Kevin Filips oprostiti novi gaf posrnuloj supruzi?

  • 0
Kevin Filips Kevin Filips; Foto: Printscreen: You Tube/Guardian Football

Supruga legendarnog napadača Sanderlenda i Premijer lige Kevina Filipsa uhapšena je pod sumnjom da je učestvovala u pokušaju ubistva, a nakon što je jedna devojka izbodena nožem.

Džuli Filips (49) prekršila je pravila karantina tokom pandemije korona virusa u subotu uveče i obrela se u stanu sa grupom mladih ljudi među kojima je izbila tuča.

Majka četvoro dece zadržana je dve noći u policiji gde je ispitana zajedno sa još dvojicom mladića od po 20 godina, a posle čega je puštena bez kaucije. Obojica su prijatelji Kevinove najstarije ćerke. Žrtva, devojka, je završila u bolnici u ponedeljak nakon što su je lekari pronašli u kritičnom stanju.

Nekadašnji golgeter Premijer lige negira da je Džuli bila u aferi sa jednim od dvojice privedenih. Filips tvrdi da je u vreme incidenta sedeo u kući i pio pivo.

Njegova supruga, čiji je Rendž Rover uočen blizu mesta incidenta, rekla je policajcima da je bila u poseti majci pre nego što je stala ispred kuće. Komšija je ispričao da je čuo vrištanje iz kuće i da je bilo zastrašujuće.

Ovo nije prvi put da Džuli Filips pravi probleme slavnom supruju. Tabloid San ju je u martu 2015. uhvatio kako vara muža sa prodavcem mobilnih telefona. Očigledno je da Džuli voli druženje s mladim momcima pošto je Ričard Martin imao samo 24 godine u to vreme.

Uprkos aferi, ona i Filips su sačuvali brak i dobili još jedno dete. Pitanje je šta će biti ovog puta.

Video: Drama: Dvostruki pokušaj ubistva vojnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA