≫ 

Golać upao na trening Hanovera: Najpoznatiji nemački egzibicionista skidao se pred fudbalerima

Ernest Vilhelm je ponovo u akciji

  • 0
Vežbanje Printskrin: Youtube/ Fussball & Spass

Fudbaleri nemačkog drugoligaša Hanovera bili su neprijatno iznenađeni kada su na jednom od poslednjih treninga na samo nekoliko metara od sebe ugledali starijeg čoveka koji je zurio u njih - kao od "majke rođen".

"Uljez" je prišao nedaleko od ograde terena, ispozirao kao bilder u gaćama, potom ih nakratko skinuo, pa navukao i udaljio se iz trening baze nemačkog kluba.

Znali su dobro o kome je reč.

Kasnije je potvrđeno da je reč o najpoznatijem nemačkom egzibicionisti Ernestu Vilhelmu (72) koji ima čitavu istoriju ovakvih ispada, kao i kazni zbog nedoličnog ponašanja u javnosti.

Ovo mu je drugi put da upada u trening bazu Hanovera i skida se pred igračima. Već jednom je to u uradio u januaru, i to samo nekoliko sati pošto se predao policiji koja ga je tražila zbog jednog ranijeg incidenta.

Erni, kako ga znaju svi u Nemačkoj, postao je poznat širom zemlje i Bundeslige 2005. godine kada je bez ičega na sebi utrčao na utakmicu Borusije Dortmund pred 75.000 navijača, stao na centar igrališta i izvodio bodibilderske poze.

Bio je to početak jedne "uzbudljive karijere" ovog egzibicioniste.

Erni iza sebe ima seriju ispada i kazni, duže od godinu dana proveo je po nemačkim zatvorima i kaznenim ustanovama. Godine 2007. odležao je pet meseci u bilefeldskom zatvoru, a najveću kaznu, od 11 meseci, zaradio je zbog toga što je tokom jednog suđenja sudiji pokazao genitalije.

Nije odležao celu kaznu, dobro se vladao, a pomoglo mu je i to što je obećao da će se ubuduće pristojno ponašati.

Dato obećanje nije ispunio - u akciji je bio i 2018. godine. Tada se skidao pred gostima, uglavnom tinejdžerima i decom, u jednom hostelu, zbog čega je priveden.

- Ljudi koji su bili tamo želeli su da vide nešto - prepoznali su me sa televizije - rekao je tada Erni u svoju odbranu.

egzibicionista Foto: youtube/Fussball & Spass

Protiv njega je pokrenuta istraga i u avgustu iste godine zbog egzibicionizma ispred jedne srednje škole, a osim toga hapšen je i zbog vožnje bez dozvole.

Penzioner Erni je zbog svog neobičnog ponašanja postao poznata ličnost u svojoj zemlji, predstavio se nemačkoj javnosti gostujući nekoliko puta na televiziji i otud ga mnogi i prepoznaju na ulici.

Najčešće se može sresti u okolini Hamburga gde već decenijama vozi bicikl onako kako on najviše voli - go!

Video: Fudbaleri Herte ne poštuju mere: Šokantan video, Grujićevi saigrači uzburkali javnost u Nemačkoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA