Horor Dilete Leote: Lopovi joj obili stan posle ponoći, ukrali 150.000 €, tragovi vode do bivše Juge

Voditeljka je iz kola zvala policiju, nakon što je putem aplikacije obaveštena o aktiviranju alarma

  • 0
Dileta Leota Foto: Profimedia

Najpoznatija italijanska sportska voditeljka, Dileta Leota, preživela je pravi horor, pošto je opljačkana u pola tri ujutru. Ona nije bila u svom stanu u Milanu u momentu kada su provalnici upali u njen stan i iz njega ukrali robu u vrednoti od 150.000 evra.

Dileta Leota je obavestila policiju o provali u 02.20, nakon što ju je obavestila aplikacija o alarmu u kući, koja je povezana sa telefonom njene majke.

Policija je ubrzo bila na licu mesta i videla je da je dojava bila tačna. Vrata su bila obijena, a u stanu je bilo veliki nered.

Dileta je otkrila da joj je iz kuće nestalo 8 satova, uključujući i četiri skupocena Roleksa, ogrlice, prstenje i keš od 6.000 evra, kao i kreditne kartice i lična dokumenta. Ukupna vrednost ukradene robe je oko 150.000 evra.

Sve to bilo je u malom pokretnom sefu, koji je iznet iz stana, bez pokušaja da bude otvoren.

Policija je pokrenula istragu i prema prvim informacijama, Dileta Leota je bila na meti profesionalnih lopova, "specijalaca iz Gruzije", međutim, postoji i hipoteza po kojoj tragovi i metoda pljačke podseća na nekoga sa područja bivše Jugoslavije.

Policija je zatražila sve snimke sa sigurnosnih kamera iz same zgrade, kao i iz okolnih ulica, ponovo će ispitati komšije.

Dileta Leota važi za najatraktivniju voditeljku ne samo u Italiji, nego i u Evropi. Na Instagramu je prati 6.6 miliona ljudi i ima veliku zaradu ne samo od voditeljskog posla, već i od marketinga i reklamiranja proizvoda.

Pogledajte neke od njenih najlepših fotografija, gde možete videti i kako izgleda njen luksuzni stan u elitnom delu Milana.

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA