≫ 

Zavirite u superluksuznu jahtu Rafe Nadala: Vrhunski nivo komfora od 6,4 miliona evra

Španski teniser se spremio da provede vrele letnje dane bez tenisa na moru

  • 4
Nadal Jahta Foto: Sunreef viaThe Grosby Group / Grosby Group / Profimedia, AP/Tanjug

Španski teniser i jedan od najboljih igrača u poslednjo eri tenisa Rafael Nadal zna kako da uživa u pauzi od tenisa i kada stignu vreli letnji dani. Nadal ima u posedu luksuznu jahtu tačnije katamaran " Sanrif 80" vrednu 6,4 miliona evra.

Ovo je univerzalna višekrilna jahta za dugačka krstarenja u krajnjoj udobnosti. Uzimajući luksuz i pomorsku sposobnost u novu dimenziju, ovaj dinamični i elegantni katamarana ima dinamičan trup, a nadgradnja jahte proteže se do krajnosti za životne prostore, nudeći beskonačne mogućnosti za individualni raspored i dekor.

Sa poljskog brodogradilišta prvi primerak jahte je došao na kanski festival jahti u septembru prošle  2019. godine, dok je Nadal svoj primerak dobio 2020.

Nadal poznaje osnivača Sanrifa Fransisa Lapa, a njegova nova "igračka" je predviđena za duga krstarenja u punom komforu.

Dolazi u dve varijante, sa dva motora od po 1200 konjskih snaga, ili sa dva motora od po 575. Duga je 24,4 metra, što znači da je za nijansu veća od prethodne jate Nadala "Betovena". Na jahti može da boravi 12 ljudi.

Odvažnim, savremenim stilom trupa, 80 Sunreef Pover uključuje klasične inok svetla, tikovske palube, visoke pregrade i suptilno osvetljenje ambijenta.

Njena masivna garaža u kombinaciji s krmenom platformom omogućava joj da nosi  gumenjak (gumeni čamas), brojne igračke za vodu i jet-ski gde god krene.

Jedna od najspektakularnijih karakteristika na brodu  je glavni paket koji se može postaviti u pramčanom delu glavne palube. Sa bračnim krevetom okrenutim prema pramčanoj terasi, kupatilom sa tušem, garderobom i stolom, apartman se kupa u suncu sa staklenim prozorima.

Isti prostor se takođe može iskoristiti za postavljanje velikog dnevnog boravka sa dovoljno mesta za sedenje i pristupa fordeku.

Glavni salon otvara se široko na obilnom krmenom kokpitu za kombinovanje unutrašnjeg prostora za ručavanje jahte i prostora za opuštanje na otvorenom, gde je na raspolaganju više mesta za sedenje, zajedno sa mokrim šankom.

Nadal Jahta Gornja paluba broda za letnje uživanje i pogled Foto: Sunreef viaThe Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Potpuno prilagodljiv salon može se prilagoditi i velikoj kuhinji, u zavisnosti od odabranog rasporeda i u kojem se nalazi povišena unutrašnja navigaciona stanica.

Ogromne količine u trupovima snage 80 Sunreef daju dovoljno prostora da se izgled svake jedinice prilagodi najkonkretnijim zahtevima.

Kvartu posade, zajedno s galijama može se pristupiti direktno iz krmene kabine za veću privatnost na brodu. Na raspolaganju su višestruke konfiguracije rasporeda za postavljanje luksuznih kabina za goste za vrhunski nivo komfora.

Video: Luksuzna super jahta Yas u Porto Montenegru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA