≫ 

Srđan Plavšić postao biznismen: Bili smo na žurci u njegovom restoranu, Prag će biti hit Novog Sada!

Fudbaler Sparte iz Praga uplovio u ugostiteljske vode

  • 7

Mnogi fudbaleri često pokrenu porodične biznise nakon završetka karijere i iskoriste zarađeni novac da ulože u nekretnine, hotele, restorane... U biznismenske vode uplovio je i Srđan Plavšić, bivši fudbaler Crvene zvezde, koji sada nastupa za Spartu iz Praga, i to i dalje kao aktivan fudbaler.

Plavšić je sa 24 godine odlučio da pokrene porodični biznis i da otvori restoran i noćni klub u kojem će Novosađani moći da izlaze i da se provode.

Restoran "Prag" otvoren je proteklog vikenda u Novom Sadu i već prvih dana napravljene su najbolje žurke u gradu i nema dileme da će ovo biti novo omiljeno mesto Novosađana za provod i druženje.

Ali, Prag nudi više, jer preko dana gosti mogu da uživaju i sjajnoj hrani. Nalazi se pored hale SPENS u sklopu golf terena, na adresi Sutjeska 2.

Goste su proteklog vikenda zabavljale muzičke zvezde Angelina i Emir Đulović, a ekipa Telegrafa bila je na licu mesta i mogla je da se uveri kakva sjajna atmosfera je napravljena.

Plavšić je i sam ljubitelj narodne muzike i dobrog provoda, to nije krio ni kada je igrao za Zvezdu, a obožava Novi Sad i Prag, pa je odlučio da otvaranjem kluba pod ovim imenom spoji dva bitna grada za njegov život i karijeru.

Čitava Plavšićeva porodica uključena je u novi biznis sa restoranom, a posao će voditi njegova sestra Tijana Stojović, koja nam je rekla da su brinuli o najsitnijim detaljima da svaki gost bude zadovoljan.

- Prag je porodični lokal koji nas sve povezuje, najviše je vezan za našeg brata, Srđana Plavšića, koji se profesionalno bavi fudbalom i sada igra u Sparti iz Praga. Pošto nam je daleko okom, hteli smo da prenesemo delić porodične atmosfere ovde. Radili smo na svakom detalju, da svaki gost bude zadovoljan i ispunjen kada bude došao. Radili smo da bude dobra kuhinja, muzika, usluga, da bude opušteno - rekla je Tijana.

Svoje impresije o klubu Prag dao je i pevač Emir Đulović, koji ističe da će u ovom restoranu da provodi slobodno vreme kada god je u prilici.

- Imao sam priliku da upoznam jednu divnu porodicu, ljude koji su vlasnici ovog divnog restorana i mislim da ću ovde da provodim kvalitetno vreme i da se provodim u slobodnim danima. Ovako nešto nikad dosta za ljude. Zaista divan restoran sa jako lepom i pozitivnom energijom, Novi Sad je prelep grad i mislim da je ovo pun pogodak - rekao je Đulović.

Sam Srđan Plavšić nije bio u mogućnosti da prisustvuje otvaranju zbog profesionalnih obaveza, ali je poslao video poruku iz Češke i poručio gostima da će u novosadskom Pragu moći uvek da ga nađu kada god bude u Srbiji.

- Dragi moji, nadam se da ćete uživati u Pragu, preko dana u dobroj hrani, a uveče u dobroj i prijatnoj atmosferi. Sada znate gde me možete naći kada sam u Srbiji. Vidimo se uskoro u novosadskom Pragu, a do tada vam šaljem pozdrav iz češkog - poručio je Plavšić.

Pogledajte i slike sa provoda u novosadskom Pragu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    9. jun 2020 | 17:22

    Znaci ako otvoris kafanu, ti si biznismen, u moje vreme to se zvalo kafedzija

  • Mladen

    9. jun 2020 | 16:36

    Svaka čast dečko, samo napred! Nadam se da ćeš nam se vratiti u Zvezdu

  • Ivan

    9. jun 2020 | 16:48

    Ako bude svaki vikend pevanja (dreka i buka) kao prosli,nece dugo raditi od prijava za uznemiravanje gradjana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA