≫ 

Najlepša golferka se otvorila: Košarkaši vole seks u čarapama, igrači bejzbola lance, a rvači...

Jedna od najpoznatijih golferki na svetu Pejdž Spirinjak imala je za svojih 27 godina popriličnog iskustva u ljubavnom životu sa sportistima svih fela i sportova

  • 7
Pejdž Rene Spirinjak Foto: Instagram / _paigre.renee

O tome je odlučila da priča u svom podkastu "Jedna runda sa Pejdž Rene", gde se prisetila nekih nekadašnjih partnera, mada nije htela da ih imenuje.

Priča da u različitim sportovima postoje različiti stereotipi ponašanja, te da tako košarkaši vole da upražnjavaju seks u čarapama i čak papučama, dok su konobarice slabost hokejaša.

Jedno od najvećih razočarenja joj je bio jedan koledž igrač američkog fudbala sa Univerziteta Arizona gde je on bio na završnoj godini, a ona je bila brucoškinja.

- Ne znam da li se to računa jer je bio šuter, ali sam se zaljubila jer sam mislila da je najdivnija osoba na svetu. Zaljubila sam se do te mere da sam mu bila Uber vozač kada bi mi poslao poruku u tri ujutro samo da bih ga odbacila kući. Mimo toga nisam ga interesovala - opisuje Pejdž.

Košarkaši, tvrdi ona imaju naviku "previše zauzet igranjem igrice Call of duty da bi odgovorio na poruku", ali i da "lažu da su niži nego što zaista jesu iz nekog čudnog razloga".

Rvači po njenom mišljenju i sudu slušaju uglavnom Metaliku i "vise po tržnim centrima da bi kupili majice koje pokazuju njihov specifičan muzički ukus".

- U odličnoj su kondiciji, ali su previše kratki da biste im dali šansu da to dokažu - kaže Pejdž.

- Mislim da sam od svih sportista najviše izlazila sa igračima bejzbola. Tu ih imam dosta. Oni vole da nose zlatne ogrlice ili "lančuge" i izgubili su nevinost na koncertu Keni Česni - tvrdi Pejdž.

Video: Gde ste, junaci: Seksi Rakel na štiklama izazvala Mesija i Ronalda, čeka se njihov odgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. jun 2020 | 17:25

    Sta te briga uzivas u zivotu,nije ti ona stvar sapun pa da se izlize😉

  • Beana

    10. jun 2020 | 18:16

    I sve si ti to lično isprobala!?Svaka čast,čestitamo!!!

  • RS

    10. jun 2020 | 18:33

    Izgleda da ima poprilično iskustva sa lopticama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA