≫ 

Dimitrov se javio iz bolnice u Monaku, a na ruci ženski nakit od 42.000 evra

Bugarski teniser nosi poznatu ogrlicu za sreću brenda Van Klif

  • 0
Grigor Dimitrov A na ruci ženski nakit, ogrlica za sreću detelina sa četiri lista Alhambra: Grigor Dimitrov Printskrin: Instagram /grigordimitrov

Bugarski teniser Grigor Dimitrov vratio se u Monako posle saznanja da je poozitivan na covid 19. Teniser se javio slikom iz bolnice sa maskom na licu i porukom da mu je žao što se sve desilo i da nije želeo da nanese štetu nikome.

- Pozdrav svima. Želim da dam do znanja fanovima i prijateljima da sam se testirao u Monaku za Covid-19 i da sam pozitivan. Želim da osiguram da svako ko je bio u kontaktu sa mnom tokom prethodnih dana bude testiran i da preduzme potrebne mere predostrožnosti.

- Tako mi je žao za bilo kakvu štetu koju sam mogao da nanesem. Sad sam kod kuće i oporavljam se. Hvala na podršci i budite sigurni i zdravi - napisao je Dimitrov.

Zanimljivo je da je malo ko primetio da na desnoj ruci ima nakit i to ženski, koji je jako vredan i to poznate kuće "Van Klif and Arpels"

Ustvari radi se o ogrlici - privesku za sreću detelina sa četiri lista, koji postoji već pet decenija u izradi ovog brenda.

Radi se o ogrlici koji je izgleda Dimitrov obmotao oko ruke da izgleda kao narukvica. A cena se kreće od 6.500 do 42.000 evra u zavisnosti da li je žuto zlato ili neka druga kombinacija, bar po sajtu koji se bavi nakitom.

Već pet decenija brend an Cleef & Arpels slavi svoj legendarni privezak za sreću s dodirom plave boje - koji je dobio ime Alhambra po tvrđavi Mavara iz španskog grada Granada.

Ovaj privezak koji je simbol deteline sa četiri lista, koja po verovanju pronalazaču donosi sreću, ne prestaje da zadivljuje već 50 godina od svog prvog stvaranja.

Video: Đorđe Đoković: Skoro smo saznali za Dmitrova, teško nam je, svi će biti testirani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA