≫ 

MMA ikona se skinula gola: Instagram obrisao njene 18+ fotke, pa je morala da ih kači na Tviter

Tvrdi da je u pitanju samo "sloboda izražavanja"

  • 4
Đina Karano Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

MMA ikona Đina Karano ostala je besna nakon što je Instagram izbrisao njene golišave fotografije koje je okačila na pomenutu društvemnu mrežu!

Iako je istakla da je njena objava čista sloboda izražavanja, Đina je naposletku morala da "reaguje" na Tviteru kako bi se njene fotke videle u javnosti.

Đina je, inače, svojevremeno bila najpoznatija kikbokserka sveta, treća na listi, a takmičila se i u MMA borbama. Međutim, ovu seksipilnu Amerikanku mnogi znaju i po tome što je glumila u nekoliko holivudskih filmova.

Pored filmova, snimala je i seksi foto editorijale za ESPN, Maksim, GQ i mnoge druge magazine. Big Biz magazin ju je proglasio najseksiplinijom Amerikankom davne 2008. godine. Ipak, tada je istakla da se u ringu oseća najprijatnije.

- Ring i krevet su jedina dva mesta na kojima ne možete da varate. Tamo ste ono što jeste, nema blefiranja. Ja se osećam bolje u ringu nego u seksu, ali volim obe stvari - rekla je Đina sada već davne 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA