≫ 

Ludilo Konora Mekgregora na plaži: Svi su gledali u njegov šorts, a onda je počeo da skače kao dete

Jedan od najpopularnijih MMA boraca uživa na odmoru sa svojom porodicom

  • 0
Konor Mekgregor

Foto: Profimedia

Nekadašnji šampion UFC-a i jedan od najpopularnijih MMA boraca današnjice, Konor Mekgregor, uživa sa svojom porodicom na odmoru na Azurnoj obali u Francuskoj.

Paparaci, koji prate poznate ličnosti na popularnim letovalištima, zabeležili su i kako izgleda porodična idila Irca, koji je uživao kao malo dete sa svojim najmilijima.

Konor je snimljen u ulozi brižnog oca, jer je vodio računa o svom sinu, koga je i hranio i zbog kojeg je čak i povredio nogu u jednom momentu, jer je skočio na oštro kamenje kako bi ga sačuvao od eventualne povrede i pada.

Kod Mekgregora, koji je imao posebno dizajniran šorts u šaranim bojama, koji je odvlačio pažnju mnogima na plaži, proradila je i dečija iskra i radost, pa je ludovao poput mališana sa skokovima sa mesta gde je voda malo dublja.

Fotograf je uspeo da zabeleži sjajne kadrove konorovog leta, koji se vinuo u visine i napravio savršenu "lastu", što su sa znatiželjom ispratili svi sa plaže.

Podsetimo, Konor Mekgregor je svojevremeno bio prvi MMA borac u istoriji koji je istovremeno bio šampion u dve UFC divizije - lakoj i pero. Međutim, ostao je na kraju bez obe, u jednoj zbog toga što se nije više borio u toj diviziji, a u drugoj posle poraza od Habiba Nurmagomedova.

Ipak, Konor se "obezbedio" za čitav život samo jednom borbom, i to u boksu protiv Flojda Mejvedera, kada je za borbu protiv njega inkasirao 100 miliona evra, koliko nije ni približno osvojio tokom čitave MMA karijere.

Mekgregor je nedavno najavio novo povlačenje iz MMA i odlazak u penziju, a sada je više posvećen stvaranju sopstvenih brendova, kao što je prozivodnja viskija "Proper twelve", ali i brend za dizajniranje odeće.

Mekgregor je u vezi sa Di Devlin od 2008. godine, sa kojom ima dvoje dece, Sina Džeka Mekgregora Juniora i ćerku Kroju Mekgregor, koja je rođena u januaru 2019. godine.

Video: Konor Mekgregor batalio UFC i zapevao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA