≫ 

Paparaci snimili Konora Mekgregora dok ga žena oralno zadovoljava? Kasno joj je prekrio glavu

Najpopularniji MMA borac nije pazio na paparace koji ga vrebaju i prate svaki njegov korak

  • 10
Konor Mekgregor, Di Devlin Foto: Profimedia

Konor Mekgregor uživa na odmoru sa svojom suprugom i porodicom krsrareći na svojoj jahti Azurnom obalom. Sudeći po fotografijama koje su zabeležili paparaci još prvog dana, deluje slično kao u ringu - kao da je pušten s lanca.

Ipak, zaboravlja na jednu činjenicu - on je najpopularnije ime u MMA svetu i gomila paparaca prati svaki njegov korak. Tako je snimljen sa svojom nevenčanom suprugom Di Devlin u kompromitujućoj pozi.

Naime, dok su razmenjivali nežnosti na palubi jahte, paparaci su pronašli idealan položaj da sve snime. Mekgregor nije odoleo svojoj supruzi i spopao je dok je ležala pored njega.

Posle poljubaca i razmenjivanja nežnosti, zabeležena je i fotografija zbog koje će mnogi pomislili da je u tom trenutku supruga oralno zadovoljavala Mekgregora.

Di se spustila niže ka Mekgregorovom stomaku, a on je na licu imao ozareno lice koje odaje utisak zadovoljstva, dok je rukom držao svoju suprugu za kosu.

U jednom momentu je Mekgregor čak i pokrio svoju suprugu ćebetom, očigledno svestan da radoznale oči mogu biti uprte u njih, a paparaci su i to zabeležili.

Pogledajte i galeriju fotografija, kako je sve započelo ljubljenjem na palubi i kako se završilo uz kompromitujuće fotografije, koje će bez dileme izazvati veliku pažnju javnosti.


Video: Konor Mekgregor batalio UFC i zapevao, pogledajte kako to zvuči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rabo

    20. jul 2020 | 13:00

    Zamisli sa svojom zenom ,u danasnjem vremenu to je cudno..

  • Ana89

    20. jul 2020 | 12:36

    Ih, kao da drugi ljudi to ne rade...nego mnogi nemaju jahtu a paparazzi ne upadaju tek tako u spavacu sobu svakome 😂😂

  • Tole

    20. jul 2020 | 13:21

    Ma samo neka uzivaju,sve je to normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA