≫ 

Dileta Leota ostavila "Zver" zbog Zlatana Ibrahimovića? Italija bruji o novoj romansi u Seriji A

Zasad je sve spekulacija, ali gde ima dima...

  • 8
Daniele Toretto, Dileta Leota, Zlatan Ibrahimovič Foto: Instagram.com/danieletoretto, Instagram.com/dilettaleota

Seksi italijanska voditeljka Dileta Leota ponovo je sama, tako barem tvrde italijanski mediji na osnovu tračeva, ali i njenih aktivnosti na društvenim mrežama.

Naime, Leota je nedavno uklonila zajedničku fotografiju sa bokserom Danieleom Skardinijem, što je gotovo siguran pokazatelj i potvrda da je ljubav pukla.

Ipak, i dalje ima nekoliko njihovih zajedničkih fotografija na profilima boksera i voditeljke, pa to još ne može da bude definitivna potvrda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Ono što dodatno podgreva spekulacije jeste i podatak da je Skardina otuputovao na odmor na Ibicu sam, dok je Dileta izabrala odmor na Siciliji u okviru svoje porodice.

Njih dvoje su bili u vezi od jula prošle godine, kada su ih paparaci snimili kako razmenjuju nežnost na jahti.

Međutim, ova italianska lepotica je zagolicala pažnju javnosti zbog skorašnje poslovne saradnje sa Zlatanom Ibrahimovićem, koja, navode tračerski italijanski mediji, deluje da se izrodila u nešto mnogo dublje od pukog zajedničkog poslovnog aranžmana.

Leota i Zlatan su nedavno viđeni na večeri posle meča Milana i Parme što je još više podgrejalo spekulacije o njihovoj romansi, za mnoge je to i ključni dokaz zbog čega je lepa Dileta stavila tačku na vezu sa bokserom Skardinijem.

Postoji i druga "škola mišljenja" po pitanju odnosa Zlatana i Dilete, ona koja kaže da su njih dvoje ipak samo trenutni poslovni saradnici koji rade na istom projektu (reklama), pa je i normalno da se viđaju, te da ničega kao što je ljubavna iskra nema između njih dvoje.

Mada, imajući u vidu da je Diletin prethodni momak istetovirani bokser, pravi primerak alfa mužjaka, te da veoma podeća po tome na Zlatana, mnogi su skloni da tvrde kako je lepotica ponovo "pala" na čari mišićavog išaranog sportiste.

 
 
 
View this post on Instagram
🤩A post shared by Scardina Daniele Toretto (@danieletoretto) on

Njih dvoje su i skorašnjom instagram prepiskom, posle pobede Milana nad Juventusom od 4:2, zagolicali pažnju javnosti, i maltene od tada ih mediji "drže na oku".

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović ima nevenčanu suprugu Helenu Seger, koja je starija od njega 11 godina, a Zlatanu je podarila dvoje dece, sinove Maksimilijana i Vinsenta.

Pogledajte neke od fotografija Dilete Leote:

Video: Seksi Dileta Leota zaigrala na terasi sa Zlatanom Ibrahimovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂👍

    22. jul 2020 | 16:46

    Nije Ibro lud

  • Lol

    22. jul 2020 | 16:34

    Ovaj isarani ne ide uz nju nikako.Andjela Vestica vrh za njega.

  • Ibrakadabra

    22. jul 2020 | 17:56

    "imajući u vidu da je Diletin prethodni momak istetovirani bokser, pravi primerak alfa mužjaka"... Znaci samo jos da krenem da trenerim box i da odradim par tattoo-a i Diletica ce biti moja. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA