≫ 

Skidala se gola, s njom je Ronaldo prevario Irinu, sada je ova Plejboj zečica kupila fudbalski klub

Sećate li se ove Čileanke?

  • 3
Danijela Čavez Printskrin: Instagram/daniellachavezofficial

Atraktivnu Čileanku Danijelu Čavez verovatno svi znate po tome što je svojevremeno bila kraljica Kopa Amerika i avantura Kristijana Ronalda s kojom je prevario Irinu Šajk!

Sada je ova manekenka, nekada i Plejboj zečica, rešila da se ozbiljnije upustio u fudbal nego što je skidanje zarad uspeha određenih reprezentacija i timova.

Naime, britanski "San" tvrdi da je Danijela kupila "Rancagua Sur Sports Club", klub koji se takmiči u trećoj čileanskoj diviziji, u nameri da od njega napravi jedan od vodećih timova.

- Još jedan izazov, ali lepš izazov, jer je to klub iz mog grada. Daćemo sve od sebe da uđemo u profesionalnu ligu - izjavila je atraktivna Čileanka.

Danijela je, inače, uvrštena u TOP 10 najseksi navijačica, skidala se gola zbog Čilea i Meksika, provocirala je Lea Mesija, a o intimnom druženju sa Ronaldom 2015. je rekla:

- U početku je bio stidljiv, ali kada je izgradio samopoudzanje, bio je pravi muškarac, iako je još uvek bio malo bojažljiv. Voleo me je, ali ideja je bila da to ne pokazuje. Samo je hteo da ispuni san i da ima seks sa mnom.

U nastavku pogledajte i galeriju njenih atraktivnih fotografija:

Video: Koja voditeljka iz Centralne Amerike vam je najlepša?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DSPN

    23. jul 2020 | 18:00

    Kako ce igracima nuditi lepu "premiju" ... Navika da pocasti fudbalere

  • Ja

    23. jul 2020 | 20:23

    Ne znam kakva mu je ta njegova ali ja bi ovu moje prevario sa ovom. Tako da ako neko ima njen broj nek joj javi da sam joj na raspolaganju. I da ne zove kasno, ova moja im lak san.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA