Gole grudi ispratile Mesija na jahtu: Antonela u seksi kupaćem hipnotisala paparace

Najbolji fudbaler sveta otišao na odmor po završetku sezone u Primeri

  • 8
Lionel Mesi, jahta

Foto: Profimedia

Mnogi poznati fudbaleri koriste ovih dana priliku da se odmore posle prilično stresne sezone, koja je prekidana zbog korona virusa. Posebno je stresna i frustrirajuća sezona bila za Lionela Mesija, koji je sa Barselonom izgubio titulu uz očajnu igru nakon što je sezona nastavljena posle karantina u Španiji.

Atmosfera u svlačionici Barse se raspala, a Mesi je i sam na kraju sezone priznao koliko je isfrustriran zbog toga, a to se videlo i na nekoliko mečeva u kojima je pokazao nepoštovanje prema treneru i njegovom pomoćniku.

Zato mu je odmor bio preko potreban, a paparaci su ga pronašli na Formenteri, ostrvu u okviru baearskog arhipelaga.

Zanimljivo je da ga je na jahtu, gde se uputio sa svojom suprugom Antonelom i decom, kao i sa saigračem Luisom Suarezom i njegovom porodicom, "ispratila" žena u toplesu, koja se sunčala na plaži baš kada je pored nje prolazio najbolji fudbaler sveta.

Paparaci su na jahti posebno pikirali Mesijevu suprugu Antonelu, koja je imala seksi kupaći, pa su se trudili da zabeleže svaku njenu pozu, što možete videti u priloženoj galeriji.

Barseloni sezona svakako još nije završena, jer ekipu čeka revanš osmine finala Lige šampiona protiv Napolija. Taj meč je na programu 8. avgusta, a Mesi očigledno ima mini odmor da "napuni baterije" i pokuša da uvede Barsu na završni turnir Lige šampiona u Lisabonu.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA