≫ 

"Mi završili svirku i dolazi Alen Ajverson da se ogrebe za buksnu - nema ništa za starog lava?"

Srpski muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler imao je zanimljivu epizodu sa jednom od legendi NBA lige tokom posle meča Srbije i Crne Gore i Sjeidnjenih Država 2004. godine u Beogradu

  • 4
Alen Ajverson, Skaj Vikler Foto: Profimedia, Printskrin: Youtube

Amerikanci su po otvaranju Beogradske arene došli na egzibicioni meč u sastavu Stefon Marberi, Tim Dankan, Lamar Odom, Ričard Džeferson, Dvejn Vejd, Karlos Buzer, Karmelo Entoni, Lebron Džejms, Šon Merion, a među njima je bio i Alen Ajverson.

Upravo sa Ajversonom je Miljenović imao zanimljiv susret posle svoje svirke iako nije isprva ni prepoznao tadašnju veliku zvezdu NBA lige.

- Uveče sam u Hajatu imao svirku sa nekim svojim izmišljenim "A la ruts" bendom i da li je tu Rikardo nešto beše... I onda je došao Ajverson da se ogrebe za buksnu. Ajverson je došao da se ogrebe za buksnu kad smo završili i krenuli da razmontiravamo. Ja nisam imao pojma ko je to.

- Cukić (Dejan) je isto bio tu. Izofiraću ga sad, ali to se desilo. Jako ga volim, ja sam Cukiću rekao sve što sam imao još onomad u vezi sa SOKOJ skandalom i sad smo super... Sad ovaj vidi da je buksna tu, da li je Timbe bio tu ne mogu da se setim.

- Njemu je "duplo golo" bilo jer znam da voli košarku, a verovatno i da dune. I sad, bubnjar je bio pored mene i kaže ovaj "šta, ništa za starog lava". Samo se okrenuo i dodao gospodinu - priča Skaj Vikler u podkastu Agelast kod Galeba Nikačevića.

Ajverson je na spomenutom meču ubacio devet poena, Amerikanci su pobedili sa 78:60.

Momak koga su u NBA zvali "Odgovor" je tri godine ranije bio MVP NBA lige, bio je Ol-star 11 puta, a ima još četiri priznanja za najboljeg strelca lige, uz šta je bio i najbolji kradljivac još nekoliko puta.

Sa Filadelfijom je stigao i do velikog finala gde je poveo protiv Los Anđeles Lejkersa, ali se tandem Šakil O'Nil i Kobi Brajant ipak ispostavio kao prejak.

Za Ajversona će uvek ostati vezana čuvena izjava kada se sit načudio na pitanje novinara o treningu. Spomenuti detalj kada Skaj Vikler opisuje svoju anegdotu sa Ajversonom možete videti od 35. minuta.

Video: NBA zvezda sa ženom srpkinjom kulira uz hit Teodore Džehverović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Agent.

    25. jul 2020 | 02:49

    Na kom jeziku ovaj prica ???

  • Normalan

    25. jul 2020 | 01:02

    A sta su duvali..Duvaljke, mislim to je bar legalizovano..Ili propagirate nesto drugo kao sasvim normalno.

  • ma

    25. jul 2020 | 06:59

    Sta ti covjece rece?? Sta je ovo...??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA