Bahanalije Šaćirija na jahti punoj seksi cica: Alkohol i lud provod na Ibici, nije odoleo lepoticama

Švajcarski fudbaler odmara posle završene sezone sa Liverpulom

  • 7
Đerdan Šaćiri, jahta

Đerdan Šaćiri na jahti sa prijateljima i seksi cicama; Foto: Profimedia

Švajcarski fudbaler albanskog porekla, Đerdan Šaćiri, uhvaćen je od strane paparaca u blizini Ibice na jahti sa tri seksi cice i nekoliko prijatelja. Fudbaler Liverpula odlučio je da počasti sebe odmorom gde je uživao punim plućima, a delić toga zabeležili su i fotografi koji su ga snimili i u dve kompromitujuće poze.

Naime, u jednom momentu, kada je bio okružen sa tri seksi cice koje su bile odevene u provokativne kupaće, koji nisu ostavljali mnogo "mašti na volju", Šaćiri je snimljen kako gleda u pravcu svog međunožja, dok je u jednom momentu, kada je pričao sa jednom od devojaka sa jahte, povukao šorts i crevo podesio tako da mlaz vode ide u pravcu njegovih genitalija.

Njegovi prijatelji su se još teže obuzdavali, pa je tako jedan od njih hvatao za guzu devojku koja mu je bila okrenuta leđima, dok mu je druga bila blizu na na međunožju se nazirala provokativna tetovaža.

Paparaci su takođe snimili i kako Šaćiri i prijatelji na jahtu prebacuju i skupocen šampanjac, pa nema sumnje da je u pitanju bila luda žurka uz alkohol i lepe žene.

Pogledajte i sami galeriju fotografija Šaćirija sa jahte:

Video: Navijači Liverpula iz Beograda skandirali Šaćiriju: Gnjilane je srce Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA