≫ 

Lav na kopnu, ajkula u moru, to je Zlatan: Pogledajte atraktivan skok Šveđanina sa ploveće tvrđave

Šveđanin se gospodski opušta

  • 8
zlatan ibrahimović

Foto: instagram/iamzlatanibrahimovic

Iza Zlatana Ibrahimovića je još jedna vrhunska sezona, sa 38-godina pogurao je Milan do Lige Evrope, obezbedio sebi još jedan ugovor sa "rosonerima", ali ono pravo tek je usledilo - odmor!

Šveđanin se otisnuo na more sa ogromnom jahtom koja mu je ovih dana pravi pravcati dom, što smo imali već prilike da vidimo.

Na palubi se Zlatan oseća najbolje, trenira, ne zabušava ni na odmoru, uživa uz suprugu i decu koje zabavlja svojim vratolomijama s vremena na vreme.

Dovoljno velika ploveća tvrđava je izazov za nekog poput Zlatana da se usudi i skoči u more na glavu, naravno da nije propustio priliku Šveđanin, a njegovi pratioci na instagramu su sve to mogli da vide.

- Lav na kopnu, ajkula u moru - poručio je Zlatan pre nego što se bućnuo u vodu sa jahte.

 
 
 
View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #rivaA post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Video: Ibrahimobić odradio trening u najskupljoj teretani - jahti

Posle osvajanja Serije A Juventus može da se posveti onome zbog čega je skupo platio Kristijana Ronalda – napadu na Ligu šampiona. Večeras (21.00) čeka Lion koji ima prednost od 1:0 iz prvog meča. Kvota na keca je 1,45, a Hendikep pobeda (sa dva ili više golova razlike) koja bi Juveu donela prolaz je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lion

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA