≫ 

Paparaci snimili džinovsku izbočinu u šortsu Levandovskog posle poljubaca sa suprugom na plaži

Fudbaler Bajerna uživa na odmoru sa svojom lepšom polovinom

  • 6
Robert Levandovski Foto: Profimedia

Robert Levandovski uživa na odmoru na Sardiniji u popularnom letovalištu Porto Červo, gde je došao posle naporne i najuspešnije sezone u svojoj karijeri, u kojoj se okitio triplom krunom sa Bajernom, a uz to je bio i najbolji strelac Bundeslige i Lige šampiona.

Levandovski će bez dileme biti i glavni kandidat za nagradu najboljeg na svetu u 2020. godini, koja će biti dodeljena i pored prekida sezone zbog korona virusa u jednom momentu, zbog čega neće biti dodele Zlatne lopte po prvi put u istoriji.

Dok "puni baterije" za narednu sezonu, Levandovski uživa uz svoju lepšu polovinu na italijanskom ostrvu, ali ni tamo ne može potpuno da se opusti zbog paparaca, koji ga vrebaju.

Tako je uslikan na plaži dok je razmenjivao nežnosti sa svojom suprugom Anom, a zabeležena je i čudna izbočina na njegovom šortsu, pa su se autori fotografija pitali da li se on to kupa sa baterijskom lampom u džepu, ili samo nije mogao da obuzda nalet hormona posle poljubaca sa svojom suprugom.

Pogledajte i sami fotografije koje će bez dileme biti hit društvenih mreža:

Video: Levandovski izazvao Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA