≫ 

Žena veziste Sitija viđena na zabavama sa Džošuom: Luda je za njim i žele da budu zajedno!

Marezova supruga se ne odvaja od poznatog boksera

  • 3
Mislav Oršić, Rijad Marez, FK Dinamo Zagreb, FK Mančester Siti, Liga šampiona 2019 Vezista Sitija Rijad Marez (levo) Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Britanski bokser Entoni Džošua našao se u centru pažnje britanskih medija zbog sve češćih viđanja sa suprugom veziste Mančester Sitija Rijada Mareza!

Britanski "San" javlja da je Rita Marez nekoliko puta o poslednje dve-tri nedelje bila sa Džošuom na javnom mestu - odnosno u barovima i po žurkama.

- Rita je luda za Džošuom i smatra da njih dvoje mogu da budu par. Voli da je u njegovom društvu i ne odvaja se od njega - prenosi "San" reči jednog od sagovornika bliskog Džošui.

Entoni Džošua Endi Ruiz Britanski bokser Entoni Džošua slavi pobedu u ringu Foto: Tanjug/AP

Rita i Rijad imaju dvoje dece, ali trenutno žive odvojeno već nekoliko meseci. Možda i zbog toga što je supruga igrača Sitija u novembru 2019. javno flertovala sa američkim bokserom Deontejom Vajlderom i da je na kraju završila i u njegovom separeu.

- Pričali su, smejali se. Mogli ste da vidite hemiju koja se pojavila između njih. Samo zahvaljujući tome što je u klubu bilo dosta poznatih faca, ništa se nije dogodilo - navodi '' San'' reči svog izvora iz 2019. godine.

U nastavku pogledajte i Ritine fotografije:

Video: Kada se seksi žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    6. septembar 2020 | 18:33

    Ja ne bi silazio sa ove

  • Фамилија

    6. septembar 2020 | 18:58

    Прво Вајлдер, сад Џошуа, боксери се баш окомили на жене фудбалера Манчестер Ситија. Добро је Меси поступио што није дошао.

  • Душан Краишник Бања Лука

    29. septembar 2021 | 09:45

    Рођо јеси Боксер сл Утока обара авола зато поведи рачуна да не наиђеш на неког Руса Или Балканца

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA