≫ 

Islanđanka o seksu sa igračem Sitija: Tata i brat su rekli da sam izdajnik, jer navijaju za Arsenal

Lara Klauseon je preko noći postala poznata širom sveta

  • 4
Lara Clausen Foto: Instagram/laracclausen

Islanđanke Nadija Gunarsdotir i Lara Klausen nedvano su izazvale veliki skandal nakon što su uhavaćene u hotelsoj sobi sa reprezentativcima Engleske Mejsonom Grinvudom i Filom Fodenom!

Kao što je poznato, njih dve su imale seks sa pomenutim igračima koji su bili na Islandu sa nacionalnim timom u sklopu 2. kola Lige nacija. Foden i Grinvud su izbačeni iz nacionalnog tima, a Lara je u međuvremenu za "Dejli mejl" do detalja ispričala celu akciju.

Naime, ona je najpre trebalo da doveze rođaku Nadiju na druženje sa Grinvudom. Igrač Junajted aje bio na trećem spratu, devojka je rezervisala na sedmom, a nedugo zatim i samu Laru je pozvao Foden koji je, takođe, želeo malo akcije.

- Pitala sam ko je, a on se naljutio kad sam rekla da ga ne znam. Pogledala sam fotografiju na interenetu i vratila sam se u hotel - rekla je Lara:

- Ostavila sam stvari u svoju sobu i otišla do Nadije. Igrači nisu bili tamo, došli su dok sam bila u toaletu. Razgovarali smo pola sata, nismo ništa pili, samo smo jeli slatkiše. Tada je Fil zatražio da odemo u moju sobu, samo nas dvoje.

Lara dalje navodi da joj igrač Sitija nije rekao da ima ženu i dete, te da je do iskri došlo kada su razgovarali o visini.

- Tada me je samo poljubio. Samo sam mu uzvratila poljubac. Dobro se ljubio - kaže Lara i dodaje da su posle seksa u sobu ušli Nadija i Grinvud:

- Grinvud je govorio kako imam dobru guzu. To mi nije smetalo I Foden je isto bio fasciniran mojom guzom. Bilo mu je lepo sa mnom.

Zanimljivo, verovatno se ništa ne bi saznalo da Lara nije fotkala polugolog Fodena i poslala prijateljima. Jedan od njih je to odmah prosledio novinarima i sve je isplivalo.

- Stavila sam na Instagram samo za najbliže prijatelje, ali jedan od njih je to poslao novinarima. Moja mama je bila u šoku što sam završila u svim medijima na Islandu. tata i brat su mi rekli da sam spavala sa neprijateljem, jer oni navijaju za Arsenal.

Video: Seksi novinarka snimila delić svog treninga i nije ni čudo što ga je ovoliko ljudi pogledalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    12. septembar 2020 | 12:49

    Kako bi oraspolozila taticu i brata ti, sad se fino sa nekim iz Arsenala dohvati na neutralnom terenu, recimo na Kipru i svi srecni i zadovoljni.

  • Cure

    12. septembar 2020 | 11:31

    Do slavee preko krevetaa kako drugcijee..

  • Zoka

    12. septembar 2020 | 13:53

    Sad je cijela porodica sretna, sigurno su preponosni što imaju takvu ćerku i sestru. Bravo, uspjela si u životu😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA