Miha peva "Ciganin je, al' najlepši", Arijana diže tri prsta: Ćerka ih uz snimak opisala kao bogove

Pesma Ljube Aličića obeležila je legendarni snimak Siniše Mihajlovića sa svojom suprugom

  • 6

Ljubavna priča Siniše Mihajlovića i njegove supruge Arijane Rapaćoni komotno bi mogla da se dokumentuje romantičnim filmom, a koliko su jedno uz drugo, najbolje je moglo da se vidi kada je Siniša vodio bitku za svoj život tokom lečenja od leukemije, kada mu je Arijana bila najveća moguća podrška.

Uz Mihu su bila i deca, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i sinovi Dušan, Miroslav i Nikola.

Posebno brižna i uplašena za svog oca bila je najstarija ćerka Viktorija, koja je napisala i knjigu o svom ocu i njegovoj borbi za život.

Sada, kada je Miha uspeo da prebrodi najveću životnu opasnost, njegova velika porodica uživa u najmanjim radostima koje život donosi, imali su divno porodično letovanje, a Viktorija je opisala i koliko joj otac i majka znače u životu.

Ona je na svom Instagram profilu objavila stariji snimak kako na jahti Siniša i Arijana slušaju pesmu Ljube Aličića "Ciganin je, al' najlepši", gde je Miha "pao u sevdah", a Arijana ga zagrlila i mahala sa tri prsta.

- Bog nije mogao da bude svuda, zato je stvorio njih - napisala je Viktorija.

Najstarija Mihina ćerka je inače manekenka i gradi svoju karijeru nevezano od slave svojih roditelja, a u galeriji možete videti i neke od njenih fotografija, gde reklamira kupaće kostime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije fer

    5. oktobar 2020 | 09:38

    Ja kada se ovako skinem i zapevam svi kazu da sam pijana budala

  • Roki

    5. oktobar 2020 | 20:29

    "Veliki" Srbin, a deca mu ne znaju srpski.

  • Olimdar

    5. oktobar 2020 | 13:23

    Čudnovatna stvar ovi garagani twk kada završe sa igranjem fudbala shvate da su se ciganisali. Miha svaka čast cigan bio cigan osto sto posto. Kada je ciganski bal javi da se pridružimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA