≫ 

Poznata glumica za odrasle ponudila 6.000 dolara UFC borcu da joj ispuni veliku želju

Međutim, Perijeva devojka je to odbila

  • 3
Kendra Lust Printskrin: Instagram/kendralust

Kendra Lust, legendarna glumica u filmovima za odrasle, javno je ponudila 6.000 dolara UFC borcu Majku Periju da joj ispuni želju!

Naime, Kendra je putem društvenih mreža poručila Periju da je voljda da mu da pomenuti novac kako bi sedela u njegovom ćošku tokom borbe protiv Robija Lojera na UFC 255.

Međutim, nažalost po sve navijače, Kendra neće dobiti priliku da bude u Perijevom stručnom štabu zbog devojke UFC borca Latori Gonzales.

- Definitvno ne - napisala je Gonzalesova kao odgovor na Kendrinu ponudu.

Sam Peri je pred borbu sa Lojerom napravio javnu aukciju kojom prodaje mesto u ćošku onome ko ponudi najviše. Kendrina ponuda trenutno to jeste, ali pitanje je da li bi Peri "smeo na oči" devojci ako je prihvati.

Inače, Kendra je u porno industriju ušla 2012. godine nakon što je bila striptizeta i medicinska sestra. Potom je postala i "web" model, da bi za osam godina snimila preko 100 filmova za odrasle.

Kad smo već kod Kendre, vredi pomenuti da je ona veliki ljubitelj lika i dela fudbalera Evertona Džejmsa Rodrigeza kom je čestitala i rođendan.

Video: Poznata glumica za odrasle je medicinska sestra i majka jedne devojčice, a udata je za policajca

U nastavku pogledajte i galeriju Kendrinih fotografija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😏

    8. oktobar 2020 | 14:00

    Nasa J. K je bolja samo nikako da krene u te vode i nikako da ukapira da je ona broj jedan za to. Jeco cekamo filmove ne gubi vreme na gluposti za koje nisi.

  • Nemke

    8. oktobar 2020 | 17:50

    Kendra!!! Jer moja desanka zna zašto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA