≫ 

Svi su se pitali kako će Jović i Ljajić da funkcionišu u reprezentaciji zbog Sofije: Ovo je odgovor!

 ≫ 

Zbog manekenke, koja je ranije bila u vezi sa Ademom, a sada je sa Lukom, mnogi su se pitali da li bi to moglo da poremeti harmoniju u svlačionici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika PECA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Luka Mandic

    12. oktobar 2020 | 15:29

    Prvi je dao misljenje o Jovicu Grof Bozovic,on je rekao da od njega nikada nece biti vrhunski igrac? On je najveci promasaj u Real Madridu? i umesto da se zalaze i da trci, on se seta po terenu? pa to nece da gleda ni jedan trener i niko iz ekipe, zato ga izbegavaju igraci u Realu? Zasto je Tumbakovic drzao takvog igraca celu utakmicu, a on se revansirao da nije sutnuo ni jedan put na gol? To je strasno, a za razliku od njega Vlahovic je imao vise prokusaja, nego cela ekipa, pa cak i jednu stativu je pogodio.Sto se tice Ljajica bio je los,a drugo nije hteo da daje lopte Jovicu,zato sto ga zna da samo ceka,a drugo sa njegovom bivsom devojkom kojoj je kupio stan u Bg-u ima dete? Kako moze da ga voli?Nije Ljajic naivan da ga on razigrava? Jovic treba da se zahvali Kosticu,za sve sto je dobio od fudbala, jer je sve dobio zahvaljujuci Kosticu,da nije bilo Kosticevih dodavanja nebi dao toliko golove u Frankfurtu koji su ga prodali u Real za 60 mil€ to je najveca prevara u fudbalu?

  • DDF

    12. oktobar 2020 | 14:21

    Nikakvu svrhu nemamo od Ljajica i Jovica...zajednicka crta nezainterosavani,bez zelje i volje na terenu sa loptom i bez nje i naravno"doticna dama",samo jedan se spasio dok se drugi"udavio"u zivotu

  • Zoran Savic

    12. oktobar 2020 | 13:29

    Jovic je najveca prevara u fudbalu?prica mi drug koji se vida sa Mijatovicem, da Real ne zna sta ce sa njim?On je njihov najveci promasaj? Davao je golove u Frankfurtu, jer su mu servirali lopte i sansse Rebic i Kostic,bez njih videlo se on je nula igrac.Provalili su ga igraci Reala,zato im je nesimpatican i ne zele da mu salju lopte,jer decko ne trci? Benzema uklizava trci levo, desno,vrsi presing,tako se igra u Realu.Jovica izgleda da savetuje devojka koja je starleta i ona ce ga dokrajciti? Kako to ne vide njegovi roditelji? Ljajic joj je kupio stan u Beogradu,a koliko ce da kosta Jovica tek ce se videti?Selektor drzi takvog igraca 95 min,a ne daje sanse ostalim igracima koji zele da se bore za grb Srbije.Vlahovic je za 10 min imao precku i par suteva na gol,a Jovic ni jedan sut? Ne treba dozvoliti da selektor razigrava izgubljene igrace,jer bi se moglo tumaciti da ima dogovor sa agentom Ramadanijem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA