≫ 

Jedna od najzgodnijih teniserki sveta našla dečka: Kvoterbek Pitsburga smuvao Eženi Bušar

Američki mediji pišu da je Kanađanka zaljubljena do ušiju

  • 1
Eženi Bušar Foto: Profimedia

Jedna od najzgodnijih teniserki sveta, Eženi Bušar, pronašla je sreću i ljubav. Prema navodima medija iz SAD-a, njen novi dečko je 26-godišnji NFL igrač Mejson Rudolf koji nastupa za Pitsburg Stilerse.

Ni Kanađanka, a ni kvoterbek nisu još ništa potvrdili, ali američki magazin "TMZ" tvrdi da se sve već zna i da među njima ima mnogo više od "vrelog flertovanja".

Inače, nekada peta teniserka sveta počela je u poslednje vreme da više privlači pažnju po uspesima na terenu nego van njega gde je stekla slavu izazovnim fotografijama.

Na upravo završenom Rolan Garosu eliminisana je od pobednice Ige Švjontek u trećem kolu, a nedavno je čak i najavila radikalan zaokret u životu.

- Želim da prestanem da se fotografišem u bikiniju - rekla je Bušar, koja je prethodnih godina zbog izazovnih slika i izgleda stekla čak 2,1 milion pratilaca na Instagramu.

Po povratku iz Pariza, Bušarova je okačila fotografiju iz restorana u Pitsburgu u kojem se, prema tvrdnji magazina, sastala upravo sa Mejsonom Rudolfom.

Njihova veza je, navodno, ozbiljna iako se oboje trude da je sakriju od očiju javnosti.

Mason Rudolph Mejson Rudolf u akciji; Foto: Guliver/ Andy Lyons/Getty Images

Podsetimo, i srpska publika će imati priliku da uživo vidi Eženi Bušar u februaru 2021. u okviru Bilil Džin King kupa u kojem se sastaju ženske teniske reprezentacije Srbije i Kanade.

Video: Teniska barbika centru pažnje medija zbog provokativnih fotografija koje kači na Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Па

    12. oktobar 2020 | 21:10

    Једна од ретких за коју се може рећи да је згодна, а да при том нема пластику у себи. 🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA