≫ 

Novak našao mir u bosanskim piramidama: Pogledajte kako je grlio Jelenu na klupi ljubavi

Najbolji teniser sveta uživa sa suprugom u Visokom

  • 8
Novak Đoković, Jelena Đoković Foto: Instagram.com/timeisonlyfiction

Mnoge je iznenadila informacija da je Novak Đoković dan posle poraza od Rafaela Nadala u finalu Rolan Garosa otputovao u Bosnu. Upravo tamo je Novak boravio pre nekoliko meseci, kada je obišao piramide u Visokom, koje je ovoga puta posetio sa svojom suprugom Jelenom, a najavio je i novi dolazak sa decom.

Sudeći po Novakovom govoru tela, poseta Bosni i Hercegovini, gde se očigledno oseća kao kod kuće, što je i sam priznao, poraz od Rafaela Nadala je već preboleo i sada skuplja energiju za nastavak sezone, gde mu je glavni cilj da "zacementira" prvo mesto na ATP listi i da stvori dovoljnu zalihu bodova da pretekne Rodžera Federera po broju nedelja na 1. mestu večne liste.

Na Instagramu se pojavila i fotografija iz "ljubavnog kornera" bosanskih piramida, gde su bili Novak Đoković i njegov domaćin Semir Osmanagić, kojima su u krilu sedele njihove lepše polovine.

Novak je zagrlio Jelenu sa obe ruke, dok je komentar Omanagićeve lepše polovine glasio:

- Nismo im preteške... ni u životu, a kamoli nekako drugačije.

 
 
 
View this post on Instagram
Nismo im preteske...ni u zivotu, a kamoli nekako drugacije 😉A post shared by beyourself (@timeisonlyfiction) on

Novak je za medije u Bosni objasnio zbog čega je ponovo u Visokom.

- Ovde sam ponovo zbog Semira i njegovog gostoprimstva i domaćinstva. Nakon što sam prvi put bio s roditeljima, evo danas sam tu sa suprugom Jelenom s obzirom na to da nam se pružila mogućnost nakon karantina. Uživao sam u prvoj poseti i zaista sam jedva čekao da se vratim. Sada sam tu sa suprugom, a naredni put ćemo doći i s decom - poručio je Đoković.

Video: Novak i Hanka Paldum pevali zajedno Crne kose u Visokom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA