≫ 

Ispovest Saše Ćurčića: Naomi Kembel je vrh u krevetu, ali s Karmen Elektrom sam imao najluđi seks

Legendarni fudbaler otkrio pikanterije iz svoje postelje

  • 61
Naomi Kembel, Saša Ćurčić, Karmen Elektra Foto: AP/Tanjug, Nikola Tomić, Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Čuveni bivši srpski fudbaler, Saša Đani Ćurčić, ispričao je u intervjuu za Informer mnoge pikanterije iz svog burnog života u periodu kada je bio na vrhuncu slave.

On je opisao i mnoge detalje iz svog kreveta, kroz koji su prošle mnoge svetski poznate manekenke u periodu dok je živeo u Londonu, gde je pravio lude žurke.

I u Beogradu je sve počelo, gde je Đani počeo da izlazi u striptiz bar hotela Metropol, gde su dolazili i žestoki momci iz beogradskog podzemlja. Otkrio je i kako je izgubio nevinost baš u tom periodu.

- Tada sam živeo u “Metropolu”. U sklopu hotela je bio i striptiz bar u koji su dolazili svi žestoki momci: Ćenta, Jusa, Ranko Rupešić, Knele i cela zemunska ekipa. Na mom spratu su bile Ruskinje i Rumunke koje su u baru nastupale kao trbušne plesačice. Jedna je bila vrhunska riba, rumunska Ciganka, na koju sam odmah pao. Sa njom sam skinuo mrak. Čim sam izgubio nevinost, sišao sam u klub i te noći potrošio 10.000 maraka - opisao je Đani.

Tadašnji generalni sekretar Partizana Žarko Zečević sklopio je plan da ga skloni iz Srbije.

Djani Curcic, Zarko Zecevic, 100. derbi Saša Đurčić je zadavao glavobolje Žarku Zečeviću; Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press/Nikola Tomić

- Rekao je mom ćaletu, koji je komunista i veruje u sve, da se provodim sa manekenkama po Beogradu i da će me neko ubiti, te da je bolje da me pošalju iz zemlje. Tata je došao kod mene, povukao me za nos i kazao: “Da vidim”, aludirajući na to da šmrčem kokain, jer su mu i to napričali. To je bila laž, ali su napravili frku samo da bi me prodali Boltonu iz Engleske za sedam-osam miliona maraka.

Posle sedam meseci igranja u Boltonu za 15 miliona maraka je prodat Aston Vili.

Kidao sam kako sam igrao. Zarađivao sam godišnje šest-sedam miliona maraka. Pošto je Birmingem postao selendra za mene, preselio sam se u London i svaki dan putovao sat i nešto do kluba i nazad.

Iz Birmingema ponovo u London, u Kristal palas. Kupio je odmah penthaus i pravio lude žurke.

- Devedesetih godina je svaka druga manekenka bila sa mnom. Nikada nisam nijednoj ženi platio za seks, pre bih izvršio samoubistvo nego to da uradim. Nisam bio ni sa prostitutkom, a ni sa starletom punom silikona. Plastika ne može u moje društvo, ja se ložim na prirodne devojke.

Imao sam tridesetak puta seks s Naomi Kembel, vrh je u krevetu, ali svuda ostavlja dlake

Ona je vatreni navijač Kristal Palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu.

Ipak, veza sa slavnom manekenkom nije potrajala. Što zbog njene neurednosti, što zbog incidenata koje je pravila, jer, kako Đani kaže, "voli da šmrče".

– Gadljiv sam na ženske dlake! Kada ih vidim po stanu – život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem odmah u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa sam često imao incidente. Vređa kućne pomoćnice, gađa ih pepeljarom, sve redom psuje… Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam odlučio da iskuliram viđanja sa njom.

Delio je postelju Đani sa još nekoliko poznatih manekenki, ali mu je kao broj jedan u sećanju ostala Karmen Elektra.

Bio sam i sa Evom Hercigovom, ali Karmen Elektra je najbolja u seksu. Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu. Ona je najluđa – poručio je Saša Ćurčić.

Video: Saša Ćurčić o Šabanu: Koliko sam suza prolio uz njegove pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    14. oktobar 2020 | 19:20

    Jedino sto nije slagao je rumunska ciganka :)

  • Čiča

    14. oktobar 2020 | 14:59

    Izvini Don Juan,nismo te prepoznali.. 😂😂😂😂😂Ko bre veruje u ovo?😂

  • Nyx

    14. oktobar 2020 | 15:10

    I sta je bilo kad si se probudio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA