≫ 

Skandal-fudbaler objavio objavio knjigu: Mnogo devojaka me koštalo veće karijere

Knjiga koja će ustalasati duhove u Francuskoj

  • 5
Pamela Anderson, Adil Rami Foto: Profimedia/AFP

Seks, razvod, skandali, i još mnoštvo zanimljivih pikanterija iz života Adila Ramija uskoro će čitaoci širom sveta, prvi među njima Francuzi, da pročitaju u biografiji bivšeg francuskog reprezentativca i "parti manijaka", iz pera Žeraldin Maile, poznate francuske spisateljice.

Rami, koji i dalje igra na profesionalnom nivou (novi klub Boavista), svoje avanture je "stavio među korice", a zahvaljujući listu "Le Figaro" javnost je dobila na uvid "tizer" nove knjige koja preti da uzburka duhove, jer je, naravno, reč o bivšem dečku slavne Pamele Anderson - čekaju se, dakle, sočni detalji sa čuvarkom plaže.

"Le Figaro" je u poslednjem izdanju preneo neke od delova iz biografije poznatog fudbalera.

- Postao sam fudbaler i zvezda, udisao sam isti vazduh kao i zvezde Liona, Marselja i Pari Sen Žermena - prisetio se Rami kome je odskočna daska bio Lil, kada je već bilo jasno da ga čeka karijerni uzlet.

Opisao je dešavanja na jednoj od "milion" žurki na kojima je bio, sa VIP  damama, elitom...

- Sećam se da su me hostese uputile na VIP sto. Minimalan novac sam potrošio to veče, ostali su plaćali daleko više.

Naišao je zanimljiviji deo večeri - žene.

- Oko stola, kikotale su se, ono su bili avioni, sedam devojaka. Nisam mogao da verujem. Ušao sam u priču sa njima, razmenili smo telefone, ispijali smo "šotove". Bile su pristojne i smejale se mojim šalama. Imao sam više uspeha kod žena nego Bred Pit i Džordž Kluni zajedno, tako je to bilo.

Pamela Anderson Adil Rami i Pamela Anderson u vreme dok su bili zajedno Foto: Profimedia

Dame lakog morala su bile stalno okruženje fudbalera, Rami se prisetio jedne takve večeri kada je još bio juniorski staž. Jedna od devojaka bila je kasnije čuvena Zahia Dehar, devojka zbog koje je 2009. godine izbio veliki skandal u reprezentaciji Francuske - Frenk Riberi i Karim Benzema su bili optuženi da su imali seksualne odnose sa njom dok je još bila maloletna.

- Bilo je njih tri jedno veče, to je bilo previše za mene - seća se Rami jedne žurke, pa priča o Zahii.

- Bila je i ona, video sam je da je otišla sa četvoricom fudbalera uz stepenice, i nisu išli gore da igraju poker.

Ramiju se Zahija nije dopala, i nije, kaže, ništa imao sa njom za razliku od mnogih...

- Odmeravao sam je. Čudna devojka, veoma mršava, nije moj tip. Rekao sam momku koji je doveo (makrou) da nisam zainteresovan, čak ni za jednu noć. Posle toga, sećam se da sa nailazio na nju svaki put kad sam išao u Pariz. Sreli smo se tako ponovo, bila je još dete, nabacivala mi se, ali sam je samo zaobišao. Počela je konverzaciju, ni to nisam želeo sa njom, pa sam samo otišao od nje. Nikada se nije smejala, nije bila zabavna kao ostale.

Francuz svoju knjigu najavljuje "na sva zvona" i u Portugaliji gde ga je naveo profesionalni put.

Pokajnički je pričao je o svom neurednom životu koji ga je usporio na putu ka višim dostignućima u karijeri.

- Mogao sam da imam daleko bolju karijeru da sam vodio mirniji život. Mnogo sam izlazio, mnogo devojaka je uvek bilo oko mene, i nisam pazio na kilažu - locirao je razloge zbog kojih nije imao karijeru kakva se očekivala za "Mais Futbol".

- Moj veliki problem je hrana. Obožavam da jedem. Šteta zaista, jer kad sam sto posto spreman fizički, ne posotoji napadač na svetu koji me može uplašiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA