≫ 

Britanci tvrde: Gigs napao devojku, jer je htela da ga ostavi zbog prevare

Podsetimo, Gigs je svojevremeno osam godina bio u tajnoj vezi sa suprugom svog rođenog brata

  • 1
Rajan Gigs Kejt Grevil Printskrin: Youtube.com/MHR Clinic Manchester, Twitter/Kate Grevillé

Iako je Rajan Gigs u utorak poručio da nije fizički napao svoju devojku Kejt Grevil, britanski mediji i dalje tvrde da je legenda Mančester junajteda bila nasilna i da je zbog toga privedena u policiju!

U međuvremenu su otkrili i navodni razlog, a "Dejli Mejl" tvrdi da je u pitanju prevara koju je Gigs počinio i da je do sukoba sa Kejt došlo kada je ona odlučila da spakuje stvari i napusti vilu.

Takođe, pomenuti portal tvrdi da je veza između Gigsa i Kejt na klimavim nogama određeno vreme, da je ona sigurna da je Rajan vara, te da jednostavno želi da izađe iz svega.

Ovaj skandal i te kako je imao uticaja na Gigsovu trenersku karijeru s obzirom na to da neće voditi selekciju Velsa u naredne tri utakmice, odluka je tamošnjeg saveza.

Inače, Gigs je svojevremeno, odnosno malo pre nego što je 2013. upoznao Kejti, čak osam godina bio u tajnoj vezi sa suprugom rođenog brata Rodrija.

>>> Mančester Junajted je nepredvidiv ove sezone, ali večeras (18.55) na gostovanju Bašakšehiru ne bi smeo da ima većih problema jer su Turke lako savladali i PSŽ i Lajpcig. Kvota na dvojku u Istanbulu je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bašakšehir - Mančester Junajted.

U nastavku ogledajte i fotografije Gigsove devojke Kejt s kojom se posvađao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA