Starleta o seksu s fudbalerom, svi misle da je Ronaldo: Imao je mikropenis, kao crvić u Amazoniji

Španska glumica i rijaliti zvezda Mari Sijelo Pahares otkrila je da je imala vezu sa jednim portugalskim fudbalerom za kog kaže da ima "mikropenis"

  • 7
Foto: Printscreen Instagram / mcpajares

Ona je ćerka španskog producenta Andresa Paharesa, ima 44 godine, a iza sebe ima i snimljene filmove za odrasle.

Mari je privukla pažnju u šou programu "La casa Fuerte 2", gde je između otkrila i deo svoje prošlosti koju je opisala u knjizi "Memoari kurve".

- Kako se bližilo svitanje, portugalski fudbaler je odlučio da je vreme da idemo u krevet. Kad je konačno skinuo svoje bokserice... To je bio, časna reč, najmanji mikropenis koji sam u životu videla. Da sam morala da mu masturbiram, morala bih da uzmem pincetu, mikroskop i GPS - kaže Mari Sijelo Pahares.

Ona nije htela da otkriva identitet fudbalera, ali španski mediji pretpostavljaju da je reč o Kristijanu Ronaldu, zašta ima više sugestija.

- Ne bih otkrivala identitet, jer bi mu to uništilo život. Imali smo seks nekoliko puta, imao je impresivna leđa i trbušnjake, ali kad bi skinuo bokserice, pomislila bih "doviđenja". To je bio kao mali, izgubljeni crv u amazonskoj prašumi. Reći ću samo da je bio veoma zgodan stranac - kaže Paharesova.

Video: Selektor Tumbaković objasnio zašto je pozvao 32 igrača iako je najavio kraći spisak za Škotsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA