≫ 

Evra "odlepio" za 14 godina mlađom manekenkom: Godinu dana sa njom varao ženu, sada ju je verio

Bivši fudbaler Mančester junajteda Patris Evra (39) verio je svoju, 14 godina mlađu, partnerku Margo Aleksandru

  • 4
Foto: Printscreen Instagram

Evra se zbog danske manekenke razvodi od svoje dugogodišnje supruge Sandre, sa kojom se već rastao.

Ona je prošlog meseca otkrila da se razvodi od Evre, koji je u četvrtak objavio fotografiju svoje 25-godišnje devojke i objavio da su vereni.

- Prošlo je više od godinu dana otkako smo zajedno, mislim, od kada si mi ukrala srce. Posle drugog viđenja sam ti rekao da ćeš ti biti moja žena do kraja života. Sada ne mogu da živim bez tebe, nedostaješ mi čak i kad si još pored mene - napisao je Evra.

Novopečena verenica mu je odgovorila rekavši da se svakog dana moli za njegovu sreću, te da je ona najsrećnija žena na svetu.

- Ljudi bi rekli da je ludilo što sam ti posle tri meseca zatražio ruku... poželeo bih da svi muškarci vole žene kao što ja volim tebe. Neverovatno je, ne mogu da opišem to, ti si moj univerzum i moja duša, mir i teraš me da shvatim da je, kad sam mek zapravo snaga, a ne slabost. Osećam se bezbednije kad me držiš za ruku. Sreća, to je izbor! Biram tebe do kraja života moja mala pečurko - dodao je Evra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)

Evri su već čestitali Rio Ferdinand i Karim Benzema, a njegova prva supruga Sandra kaže da Patris pored dvoje zajedničke dece Lenija i Moane, Francuz ima još dvoje vanbračne sa jednom doktorkom Gabrijelom koju je upoznao u Las Vegasu.

Evropski na svetskog šampiona večeras (20.45) u Lisabonu. Portugalija i Francuska ujedno će se praktično boriti za prvo mesto u grupi i plasman na finalnu turnir Lige nacija. Sve garantuje spektakl. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,10, na dvojku 2,80, dok je na 3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugalija - Francuska.

Švajcarska se praktično oprašta od Divizije A Lige nacija, a Španci večeras (20.45) u Bazelu imaju motiv jer se bore za prvo mesto s Nemcima. Kvota na dvojku je 1,97, a na kombinazziju 2&3+ čak 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Španija.

Video: Veselje i đuskanje fudbalera Škotske nakon eliminacije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kan

    14. novembar 2020 | 09:56

    Lepa je i mladja i donekle ga razumem da se zaljubio.Ali ima malo i sebičnosti kod njega prema toj deci iz prethodNih brakova,njima treba otac da odrastaju uz njega.Ne može se novcem platiti to što on nije tu.Predstavlja se da je normalno da roditelji imaju partnere koje upoznaju sa tako malom decom,a nije. Duboko u sebi su nesrećna.Ipak je porodica na prvom mestu.Mir.

  • Ja

    14. novembar 2020 | 09:34

    Srce ne bira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA