Jelena Karleuša na sportskim mečevima: Od šala Zvezde, do izazivanja ludnice na utakmici crno-belih

Jedna od najpopularnijih srpskih estradnih zvezda izaziva pažnju gde god se pojavi, a tako je bilo i na sportskim dešavanjima koje je u prošlosti često pratila

  • 14
Jelena Karleuša Foto: MNPress, Profimedia

Ovih dana se fudbalski mečevi igraju bez publike, a nekada je na tribinama tokom sportskih dešavanja vrvelo od ljudi, a često su na stadionima i halama bile i velike zvezde. Tako ni jedna od najvećih estradnih zvezda Srbije, Jelena Karleuša, nije propuštala priliku da se pojavi na tribinama nekih velikih sportskih događaja u zemlji, ali i u inostranstvu.

Nešto slično bilo je u prošlosti i sa po mnogima njenom najvećom rivalkom u "estradnim vodama", Svetlanom Cecom Ražnatović, za koju postoje fotografije još iz devedesetih godina sa sportskih borilišta.

Supruga Duška Tošića je zbog svog braka povezana s fudbalom, pa je pratila svog dragog na tribnama na stadionima klubova u kojima je igrao. U Srbiji je to bilo dok je nosio dres Crvene zvezde, pa je tako uslikana na tribinama Marakane u loži sa šalom crveno-belih oko vrata.

Od arhive postoji još i fotografija iz lože Beogradske Arene, gde je posmatrala meč između reprezentacije Srbije i Crne Gore protiv Amerike 2004. godine, koji je bio prijateljski meč pred Olimpijske igre u Atini.

Najveći broj mečeva Karleuša je posmatrala u Turskoj, gde je bila miljenica navijača Bešiktaša, i gde je često izazivala pometnju na tribnama kada bi se pojavila, pa su je tako mnogi saletali za selfi, a njena popularnost je u ovoj zemlji bila velika, pa su joj nadenuli i nadimak "Jenge".

Pogledajte i sami galeriju Karleušinih fotografija sa sportskih dešavanja, od 2004. pa sve do pre nekoliko godina od kada je poslednji put viđena na nekom sportskom događaju.

Karleuša dugo već nije objavila fotografiju sa sportskih terena, ali zato svoje obožavaoce na Instagramu, kojih ima 2,3 miliona, "počasti" fotografijama gde je oskudno odevena.

Ovo su neke od najprovokativnih koje je objavila u poslednje vreme:

Video: Karleuša u bikiniju pokazala kako se igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA