Miha će poludeti zbog fotke ćerke s dečkom: Objavila trenutak kad joj zavlači ruke ispod pantalona

Da li je Viktorija preterala s objavljivanjem intimnih detalja?

  • 3
Viktorija Mihajlović, Pijetro Pelegri Foto: Instagram.com/vickymiha/

Najstarija ćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, uživa u ljubavi sa svojim novim dečkom Pijetrom Pelegrijem, koji igra za Monako. Njih dvoje su vezu obelodanili sedmog novembra, a od tada su objavili već nekoliko veoma provokativnih momenata iz svoje veze.

I prva fotka kojom su objavili da su u vezi je bila takva, mnogima iznad granice intimnog, pošto se videlo kako im se jezici dodiruju.

Mihina ćerka je nakon toga objavila još jednu provokativnu fotku na kojoj je njen dečko bez majice dok je grli, a poslednja fotografija bez dileme je i najprovokativnija.

Na njoj je Mihina ćerka zagrlila svog dragog oko vrata i istovremeno fotografiše trenutak u ogledalu, dok je Pelegri bez majice i vidi se kako mu je ruka zavučena ispod Viktorijinih pantalona.

Nema sumnje da kod Viktorije i Pijetra bujaju strasti i emocije na početku veze, pa nekada u tom zanosu objave i nešto što nije za širu javnost.

Pitanje je i kako će na ove fotografije odreagovati i Siniša Mihajlović.

Video: Grmi Severina na Mihinoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA