≫ 

Kad je Džej bacio Mihu i Dekija u sevdah: Od slavlja se tresao hotel, a onda je nastala čuvena fotka

Veselo je bilo u novosadskom hotelu "Park" kada je Siniša Mihajlović svoju suprugu Arijanu preveo u pravoslavnu veru

  • 7
Džej Ramadanovski, Siniša Mihajlović Foto: MN Press

Te 2005. godine Mihajlović je bio u Sremskim Karlovcima, ali i u Novom Sadu, gde je posle crkvene ceremonije venčanja otišla cela svita.

Mihajlović je građanski brak sa Arijanom Mihajlović sklopio u Rimu još 1996. godine, ali je pre deceniju i po dao sebi i svojim prijateljima oduška i u Srbiji.

Na tom veselju pevao je i Džej Ramadanovski, čuveni pevač koji je u nedelju preminuo i ostavio iza sebe bogatu muzičku zaostavštinu.

Ostala je zabeležena fotografija sa slavlja u Novom Sadu gde Džej peva dok su Miha i Dejan Stanković u sevdahu pored pevača.

Kao gosti su tu bili i bili su i Dejan Savićević, Dragiša Binić, Milorad Kosanović, Goran Bregović i druge slavne ličnosti, a pored Džeja su pevali i Goca Božinovska i OK bend.

Zanimljivo je da Mihajlović i njegova supruga nisu hteli da im gosti donose poklone, već da oni budu donacija "Dečjem selu" u Sremskoj Kamenici.

Da podsetimo, Džej je u nedelju preminuo u 57. godini, a pre samo nekoliko dana je poručio da ne izlazi nigde jer se boji korona virusa, koji bi za njega mogao da bude poguban.

Legenda srpske narodne muzike, istakao je istom prilikom i da mu nedostaje kafana, a pre nekoliko godina je u Beču operisao srčane zaliske zbog čega je morao da vodi računa o svojoj ishrani i zdravlju.

Video: Nedelja, a više vas ja, zagrliti neću: Preminuo Džej Ramadanovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    6. decembar 2020 | 20:07

    Dzej je imao zivotno obrazovane od ulice do vrh trona muzicara. Legende pevanja romske muzike Imao je urodeni geni za pevanje. Pevao je kroz glas i telo. Genije pevanja. Poslednji pozdrav. Bar nedeljom budi kuci.

  • Aca

    6. decembar 2020 | 17:58

    Legende!!

  • Car

    6. decembar 2020 | 18:55

    Ajmo sad ovi iz zvezde...bio je veliki navijač zvezde,kao i svi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA