≫ 

Ono kad je i Lebron u drugom planu zbog kola: "Kralj" se šepurio u mašini od milion dolara

Poštuje i saobraćajne i antikovid propise NBA as

  • 0
lebron džejms Foto: instagram.com/e30alex99

Lider Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms nema problem sa relacijom kuća-posao ili bilo kojom drugom iz prostog razloga što, i kad je u debelom startnom kašnjenju, tu deonicu može da "preleti", jer tako je u mogućnosti.

Sada, zahvaljujući snimku sa jedne od magistrala u Los Anđelesu, možemo da vidimo košarkaškog kralja u jednom sasvim ležernom izdanju van terena - za volanom svog mezimca od milion evra.

Džejms je pasionirani ljubitelj automobila, ima ih nekoliko u svojoj ergeli, a "Porše 918 spajder" mu je biser iz garaže, i upravo je njega "terao" kada ga je jedan vozač, kojeg je upravo preticao, snimio.

Lebron je otpozdravio, lagano ubrzao da moćno zabruji mašina, a onda, za tili čas, odmakao. Sve pohvale za Džejmsa koji, em što ne "divlja" za volanom ovakve "zveri" od auta i poštuje saobraćajne propise, već se striktno pridržava i antikovid mera, otud i maska na njegovom licu - čak i kad vozi.

Inače, ova kola, koja svakom posmatraču "upadaju u oči" pre nego i jedan Lebron Džejms, su rađena u limitiranom broju od 2013-2015, cena im je bila 845.000 dolara, ali, s obzirom na to da je u pitanju ograničena serija - sada vrede između 1.1 i 1.7 miliona dolara.

Brzinu od 100 kilometara na sat dostižu za 4.9 sekundi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alex (@e30alex99)

Video: King Džejms doneo prsten u Los Anđeles, Lejkersi su šampioni NBA: Pogledajte slavlje nakon pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA