≫ 

Bivša teniserka se pretvorila u nevaljalu Deda Mrazicu: Svi je pamte po onom fotkanju za Plejboj

Amerikanka obožava da pokazuje svoje seksi telo

  • 3
Ashley Harkleroad Foto: Instagram/ashleyharkleroad

Ešli Harklroud, nekadašnja američka teniserka, fotografijom nevaljale Deda Mrazice najavila je praznike koji se polako približavaju!

Svojevremeno 39. tensierka sveta, Harklroudova odradila reklamu za prazničnu kupovinu i zbog seksi kostima je i te kako privukla pažnju.

Tenisom je profesionalno počela da se bavi 2000. godine, a samo tri godine kasnije ostvarila je svoj najbolji rejting. Zatim je zbog trudnoće odlučila da napravi pauzu 2009. godine, da bi se 2010. ponovo vratila na teren.

Ipak, tamo se zadržala samo do 2012. kada je odlučila da konačno završi karijeru i "baci" se na posao teniskog komentatora. Tokom karijere je dva puta stizala do 3. runde na gren slemovima - AO i RG, dok je na istim turnirima u dublu uspevala da se domogne četvrtfinala.

Veliku pažnju je privila 2008. godine kada je odlučila da se foka za Plejboj tokom odmora koji je imala zbopg operacije.

Inače, ta naslovna strana, kao i celo izdanje, su privukli veliku pažnju.

- Ležala sam tri nedelje i jednostavno mi je stigla ponuda. Razmislila sam dobro, shvatila da trenutno ne radim ništa i odlučila sam da se slikam. Zašto da ne, ponosna sam na svoje telo i predstavljala sam telo ženskog sportiste - rekla je Amerikanka pre 12 godina.

U nastavku pogledajte i galeriju atraktivnih fotografija nekadašnje teniserke koja sada ima 34 godine:

Video: Mešaj, mešaj celu noć do zore! Kad Deda Mraz i Baka Mrazica zanjišu kukovima i to u tangama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA