≫ 

Ode Novak Đoković u harmonikaše!

Najbolji teniser sveta oprobao se i u muzičkim vodama

  • 2
Novak Đoković Foto: Instagram.com/officialmaestro

Poznato je da je Novak Đoković veliki šoumen, osim što je najbolji teniser sveta. Njegove nekadašnje imitacije, pa i sviranje klavira, saksofona ili pevanja poput nastupa na San Remu često su bile teme kojima su se bavili mediji.

Novak je tokom pauze odlučio da nauči i nešto novo, pa je tako vežbao i sviranje harmonike.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Novaka Đokovića koju je objavio jedan maestro harmonike Petar Marić, koji je zahvalio bogu na privilegiji da bude u mogućnosti da najbolji teniser sveta svira njegov instrument, po njegovim instrukcijama.

Fotografija je nastala u restoranu Novak u Beogradu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Petar Maric (@officialmaestro)

Ostaje pitanje da li je Novak možda baš uz harmoniku proslavio kupovinu nove kuće u Marbelji za 10 miliona evra, koja je pravi raj na zemlji.

Novaku će komšije u Marbelji biti neki od najuticajnijih ljudi iz svega politike, sporta i šoubiznisa, poput Vladimira Putina, Kristijana Ronalda, Džordža Klunija, Antonija Banderasa...

Video: Bogatstvo najboljeg tenisera sveta: Sve nekretnine Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. decembar 2020 | 15:15

    Onaj ko se ne boji zivota,taj moze sve.Novak zivi hrabro svoj zivot gde pokazuje svoje strpljenje i učenje za ono sto zeli.sa takvom definicijom covek moze postoci najveća dostignuća iz bilo koje oblasti profesije i zivota

  • Mane

    10. decembar 2020 | 16:35

    Novak sad moze uzivati. Moze jos malo da igra sad mu rekordi nisu prioritet. Para ima uradio je dosta stvari za nasu zemlju. Kad zavrsi karijeru nece imati vise igraca koji napraviti nesto. Novak je uradio puno ostavio je trag koji nikad niko nece dostici..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA