≫ 

Tetovirana "tigrica iz Verone" je devojka igrača Milana: Da li će bodriti svog dečka protiv Zvezde?

Mnogi se pitaju hoće li Zoi sa tribina bodriti svog dečka protiv Zvezde, ukoliko se navijačima dozvoli povratak na iste

  • 5
AC Milan, Bologna Teo Ernandes, levi bek Milana i dečko Zoi Kristifoli Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana gostovaće Crvenoj zvezdi 18. februara naredne godine u okviru prvog meča 1/16 finala Lige Evrope, a mnogi navijači s nestrpljenjem čekaju da vide hoće li publika biti dozvoljena na Marakani!

Ukoliko se situacija sa pandemijom smiri i publika se vrati na stadione, ne bi bilo iznenađenje da na najvećem srpsdkog stadionu vidimo i Zoi Kristifoli - atraktivnu devojku levog beka Milana Tea Ernandeza.

Zoi je instagram model koji ima 760.000 pratilaca na ovoj mreži i karakteriše je veliki broj tetovaža preko celog dela. U javnosti je poznatija i kao "Tigirca iz Verone" , dok je 2018. povezivana sa Serhiom Aguerom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ZOE CRISTOFOLI (@zoe_cristofoli)

Njih dvoje su viđeni u noćnom provodu u jednom klubu u SAD, mada nikada nije potvrđeno da su bili u vezi. Ono štro je poznato jeste da je celu 2020. bila u zagrljaju pomenutog Ernandeza i sudeći po fotkama na Instagramu čini se da ljubav cveta.

Njih dvoje su, inače, ovog leta bili u centru pažnje italijanskih medija koji su preneli fotografije na kojima se vidi kako Zoi oralno zadovoljava Tea na jahti.

U nastavku pogledajte i atraktivne fotografije Zoi Kristifoli i uverite se zašto je defanzivac Milana pao na čari ove "Tigrice iz Verone":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA