≫ 

Intimne fotke Dijega Košte i Gabrijela Žesusa sa istom ženom pronađene u Bibliji

Nije poznato kada su one napravljene, ali se postavlja pitanje da li su baš slučajno ugledale svetlost dana ili...

  • 0
Fudbal atletiko Liverpul Foto: Tanjug/AP

Dijego Košta i Gabrijel Žesus, napadači Atletika iz Madrida i Mančester Sitija, našli su se u centru pažnje svetskih medija nakon što je britanski tabloid "San" objavio njihove intimne fotografije!

Naime, "San" donosi priču o fotografijama koje su pronađene u Bibliji u jednoj humanitarnoj prodavnici, a na kojima se vidi kako Košti i Žesusu "društvo pravi" nepoznata ženska osoba.

Takođe, navodi se da je samo Bibliju u humanitarne svrhe donela jedna latino devojka čije objašenjenje je bilo da "njen prijatelj želi da se reši nekih stvari."

Naravno, fudbaleri su odmah prepoznati i njihove fotografije su osvanule u javnosti, ali za sada nije poznato kada su one nastale.

Nema sumnje da će one više naškoditi Košti koji je oženjen i koji ima dve ćerke, dok je napadač Sitija ove godine raskinuo sa devojkom Fernandom Kireireoš.

>>> Totenhem je poražen od Liverpula u prošlom kolu, i već danas (15.15) čeka ga novi veliki izazov, dolazi mu u goste Lester koji je samo bod iza njega. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,40, a na dvojku 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Lester.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA