Vratio se "Il dottore": Najpopularnija zvezdašica oduševljena zbog Radonjića, navijači zovu i nju

Mina Pavlović se javila iz Amerike posle vesti o dolasku Dejana Radonjića na klupu njenog voljenog tima

  • 1
Mna Pavlović Foto: Instagram.com/signorinamina/

Povratak Dejana Radonjića na klupu Crvene zvezde oduševio je mnoge navijače crveno-belih, a među njima se istakla i jedna od najpopularnijih zvezdašica Mina Pavlović, koja je svoju sreću podelila na svom profilu na Instagramu.

Mina je svojevremeno radila i kao voditeljka Zvezdine televizije, pa je bila u prilici i da često razgovara sa Dejanom Radonjićem.

Uz njihovu zajedničku fotografiju opisala je koliko je srećna, a Radonjića je častila epitetima "Mađija" i "Il dottore".

- Previše mi je drago sto se ova maĐija vratila u Zvezdu! Nadam se da će uspeti da ispravi što može da se ispravi i da nastavi od onog što je ostavio! Il dottore - napisala je Mina.

Navijači su Mini u komentarima pisali da je ona sledeća na redu za povratak u Zvezdu. "Još ti i pali se mašina". "Radonja se vratio, šta čekaš", neki su od komentara Zvezdinih navijača.

Pogledajte i neke od fotografija Mine Pavlović, koja važi za jednu od najatraktivnijih i najpopularnijih navijačica Zvezde.

Video: Kakve je ovacije dobio Dejan Radonjić kada je prvi put zaigrao protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oduvek i zauvek ZVEZDAŠ

    25. decembar 2020 | 16:58

    Jel neko pored ovakve lepotice primetio bilo šta drugo?😁😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA